Végeredmény
1
1
Félidő: 1-1
Premier League, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
West Bromwich Albion
döntetlen
Liverpool
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
West Bromwich Albion
Liverpool
Arsenal: Özil és Sánchez akkor is marad, ha nem hosszabbít – Wenger

Arsene Wenger megnyugtatta az Arsenal drukkereit: a londoniak két meghatározó játékosa, Mesut Özil és Alexis Sánchez abban az esetben is kitölti 2018 nyarán lejáró szerződését, ha a már folyamatban lévő szerződéshosszabbítási tárgyalások végül nem zárulnak pozitív eredménnyel.

Nagy-Britannia: akár száz klubot is érinthet a pedofilbotrány

Akár száz brit labdarúgóklubot is érinthet az a néhány héttel ezelőtt kirobbant pedofilbotrány, amelynek már 83 gyanúsítottja van. 

Légiósok: Szép gesztus volt Gerrard jókívánsága – Bogdán

Túl van a műtéten a Liverpool alkalmazásában álló Bogdán Ádám, visszatérésére azonban még sokat kell várni. A 20-szoros magyar válogatott kapus november 19-én a Barnsley elleni angol másodosztályú mérkőzésen sérült meg: a Wigannél kölcsönben szereplő futballista jobb térdében elszakadt a szalag, ezért hat-kilenc hónapos kényszerpihenő vár rá, legjobb esetben júniusban kezdheti el az edzéseket. A 29 esztendős játékos bizakodó a felépülését illetően.

Légiósok: Gerrard is jobbulást kívánt Bogdánnak – kép

Korábban megírtuk, hogy kedden megműtötték Bogdán Ádámot, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool kapusát, akit a klub a másodosztályú Wigannek adott kölcsön erre a szezonra. A magyar játékos Facebook- és Instagram-oldalán egyaránt üzent a sikeres beavatkozásról, a jobbulást kívánók között pedig feltűnt a „vörösök” legendája, Steven Gerrard is.