Végeredmény
1
1
Félidő: 1-1
Premier League, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
West Bromwich Albion
döntetlen
Liverpool
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
West Bromwich Albion
Liverpool
PL: „Mindenkinek megvan az ára!” – újabb védőt venne a Man. City

Nem reagált túl barátságosan Tony Pulis, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Brom menedzsere, hogy a Manchester City szerződtetné a klub védőjét.

Bayern München: Hummels csatlakozott az MU sztárjához

Mint megírtuk, jótékonysági akciót indított útjára játékostársai körében Juan Mata: a Manchester United világ- és Európa-bajnok spanyol középpályása szeretné, ha hozzá hasonlóan más labdarúgók is felajánlanák fizetésük egy százalékát hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére. Az akcióhoz elsőként Mats Hummels, a Bayern München világbajnok védője csatlakozott.

Liverpool: Coutinho távozna, kemény lépésre szánta el magát

Mint ismert, Philippe Coutinhót, a Liverpool labdarúgócsapatának játékosát szemelte ki a Barcelona a PSG-hez távozó Neymar pótlására, és annak ellenére, hogy a brazil támadó is hajlik a klubváltásra, az angol együttesnél hallani sem akarnak az átigazolásról. A helyzet pedig egyre jobban bonyolódik: sajtóhírek szerint Coutinho közölte Jürgen Klopp menedzserrel, hogy többet nem akarja magára húzni a „vörösök” mezét.

Videó: Klopp azt hitte, a szüzessége elvesztéséről kérdezik

Jürgen Kloppnál kevés szórakoztatóbb edző van a sajtótájékoztatókon. A Liverpool német mestere most – talán szándékosan – félreértett egy kérdést, amely arról szólt, emlékszik-e még az első alkalomra, mikor a Bajnokok Ligájában játszott a csapata. Ő azonban úgy értette, emlékszik-e még az első szexuális együttlétére. És válaszolt is…