Végeredmény
2
2
Félidő: 0-1
Premier League, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Watford
döntetlen
Sunderland
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Watford
Sunderland
MU: bűnözőnek érezte magát a korábbi BL-győztes

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United korábbi játékosát, Dwight Yorke-ot egy útlevelében lévő iráni pecsét miatt állították meg Miamiban. 

PL: a kisfiú levelet írt példaképének, nem várt választ kapott – fotó

A 8 éves Oliver Warren levélben kérte számon Jordan Rhodes-t, hogy miért hagyta el a Sheffield Wednesday kedvéért a Middlesbrough csapatát. Valószínűleg arra nem számított, hogy a csatár saját kezével írt válaszban magyarázza el a váltás körülményeit. Megható történet Angliából.

Barca: Neymar a Manchester City játékosánál járt – fotó

Mint arról korábban beszámoltunk, Gabriel Jesus, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City támadója műtéten esett át Barcelonában. A 19 éves brazil labdarúgó hétfőn sérült meg a Bournemouth elleni bajnoki mérkőzésen, a lábközépcsontja tört el, hónapokat kell kihagynia. A gyorsabb felépülés érdekében pénteken Neymar, válogatottbeli csapattársa látogatta meg a lábadozó futballistát.

Man. City: Guardiola nem biztos Jesus tavaszi visszatérésében

Josep Guardiola nem sietteti Gabriel Jesus visszatérését – a Manchester City menedzsere szerint elképzelhető, hogy a lábközépcsonttörést szenvedő, csütörtökön megoperált brazil játékos legközelebb csak a következő idényben lép pályára mérkőzésen.