Végeredmény
3
0
Félidő: 2-0
Premier League, 30
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Sunderland
döntetlen
Everton
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Sunderland
Everton
Allardyce csapdában végezte, de saját ostoba kapzsisága csalta oda

Amikor az angol Telegraph hétfőn késő este publikálta első morzsáit a Sam Allardyce bukásához vezető tényfeltáró anyagnak, kollégám annyit írt nekem, mint keddi nyitó ügyeletesnek, hogy az angol szövetségi kapitány nagy bajba kerülhet. Mire kedd reggel a lapok az újságosokhoz kerültek, már nagy bajban is volt, kedd estére pedig elveszítette állását. Nem ő volt az első, aki látványos karrier-öngyilkosságot követett el angol kapitányként – és hiába mondja, hogy csapdába csalták a Telegraph riporterei, ez a csapda leginkább a saját ostobasága, kapzsisága és naivitása volt. 67 nap után távozik a kapitányi székből.

Liverpool: hat forduló, hét gólszerző – Klopp megmagyarázta

Jürgen Klopp menedzser szerint az, hogy a Liverpoolban sok játékos betalált már az angol labdarúgó-bajnokság jelenlegi szezonjában, a csapat támadó felfogásának köszönhető.

Premier League: az újonc legyőzte a „másodévest”

A Championship bajnoka, a Burnley két szögletet követő fejes góllal legyőzte az előző szezon újoncát, a Watfordot az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) hatodik fordulójának hétfői záró meccsén.

PL: hat hétre kidőlt a holland válogatott védő

Vállsérülés miatt hat hetet kényszerül kihagyni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford futballistája, Daryl Janmaat.