Végeredmény
3
2
Félidő: 1-2
Premier League, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Sunderland
Chelsea
Liverpool: skót válogatott balhátvéd érkezett a kiesőtől

Az angol élvonalban szereplő Liverpool FC hivatalosan is bejelentette, hogy 8 millió font ellenében átigazolta az előző idényben a Premier League-ből kieső Hull City balhátvédjét, a 23 éves Andrew Robertsont. A Mersey-parti alakulat azt is közölte, hogy ezzel egy időben 5 millió fontért eladta a Hullnak a szintén 23 éves középpályását, Kevin Stewartot.

Vasas: Torvund két angol csapathoz megy próbajátékra

A Vasas Kubala Akadémia hivatalos honlapjának beszámolója szerint a klub U17-es csapatának támadója, Torvund Alexander vasárnaptól két héten keresztül Angliában lesz. Előbb egy héten át a Sunderlandnél, majd július 31-től augusztus 6-ig a Brighton & Hove Albionnál vesz részt próbajátékon.

Chelsea: öt évre írt alá Álvaro Morata – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea pénteken hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette Álvaro Moratát a Real Madridtól.

Videó: így búcsúzott Morata Zidane-tól és realos társaitól

Mint megírtuk, a Chelsea hivatalosan is megerősítette, hogy megegyezett a Real Madriddal Álvaro Morata átigazolásának ügyében. A spanyol fővárosi klubtól távozóban lévő támadó még egyszer, utoljára feltűnt a Real edzésén, hogy elköszönjön a szakmai stábtól, valamint csapattársaitól.