Végeredmény
4
2
Félidő: 3-1
Premier League, 35
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Norwich City
Watford
Premier League: ezért lesz ön is Arsenal-szurkoló – képek

Nem csak az Arsenal-szurkolóknak szerezhet örömöt az „ágyúsok” esetleges bajnoki címe. Az Arsenal TV csinos riportere, Nicole Holliday kijelentette, hogy a Borat révén elhíresült fürdőruhában vezeti a műsorát, ha Arsene Wenger együttese aranyérmes lesz a mostani Premier League-szezon végén.

PL: meneszthetik a Swansea menedzserét, Giggs is utódjelölt

A Swansea City menedzsere, Francesco Guidolin attól tart, hogy menesztik, ha a csapata kikap a Liverpooltól az angol labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.

Anglia: a volt PL-játékos sírva röhögött a kirúgott kapitányon

Az angol Labdarúgó-szövetség kedd este megerősítette, hogy már nem Sam Allardyce az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 61 éves szakember az egy nappal ezelőtt kirobbant botrányába bukott bele. Ezen jót nevetett Chico Flores, a Swansea City volt játékosa, aki valószínűleg alig várta az alkalmat, hogy revánsot vehessen Allardyce-on a korábban elszenvedett sérelmekért.

Man. City: De Bruyne a Barca elleni rangadón már játszhat

Josep Guardiola, a Manchester City menedzsere reméli, hogy Kevin De Bruyne, csapata egyik legjobb labdarúgója két és fél-három héten belül visszatérhet a pályára, mert – mint mondta – sérülése nem súlyos.