Végeredmény
3
0
Félidő: 2-0
Premier League, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Everton
döntetlen
Norwich City
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Everton
Norwich City
PL: Az MU ilyen játékkal odaérhet a BL-helyekre – Guardiola

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City vezetőedzője, Pep Guardiola úgy érzi, városi riválisuk, a United még odaérhet az első négy közé a tabellán.

Arsenal: a csapatkapitány az új év elején visszatérne

Az új év elején szeretne visszatérni a pályára Per Mertesacker, az Arsenal labdarúgócsapatának középső védője, aki térdsérülés miatt a Premier League 2016–2017-es szezonjában még nem játszhatott.

Kép: ezért a PL a világ egyik legerősebb bajnoksága

Tizennégy forduló telt el az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2016–2017-es kiírásából, de máris bezárult a kör. A Give Me Sport által közzétett fotóból kiderül, hogy – bár még csak december elején járunk – a Premier League húsz csapata máris körbeverte egymást ebben a szezonban. Kijelenteni ettől még természetesen nem lehet, hogy a PL a világ legerősebb bajnoksága, ennek megítélése továbbra is szubjektív, de az biztos, hogy a szigetországban nincsenek előre lefutott meccsek.

MU: Inkább a győzelmet választom! – Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United labdarúgócsapatának svéd sztárja azt mondta: ha választhatott volna, a gólja helyett inkább a győzelmet választja a vasárnapi, Everton elleni, döntetlennel zárult bajnokin.