Végeredmény
1
1
Félidő: 0-1
Premier League, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Bournemouth
döntetlen
West Bromwich Albion
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Bournemouth
West Bromwich Albion
Televízió: januártól a Telekomnál is elérhető lesz a Spíler Tv – sajtóhír

A Cold Rainy Nights in Britannia című Facebook-oldal információi szerint 2017. január 3-tól a Telekom kínálatában is elérhető lesz a Premier League 2016–2017-es kiírását közvetítő Spíler Tv.

Erőszak a London Stadionban: veszélyes úton jár a West Ham

Lelátói rendbontások kísérték a hét közben a West Ham United–Chelsea angol Ligakupa-találkozót. Nem ez az első eset a 2016–2017-es idényben, hogy a volt olimpiai arénába költöző WHU meccsén kisebb csetepaté tör ki, és a történtek megvizsgálása tanulságos – nagyon úgy tűnik, hogy a klub és a London Stadiont üzemeltető cég sem szervezte meg tökéletesen a biztosítást. A hiányosságok egy fanatikus szurkolótáborral és egy nem futballstadionnak készült létesítménnyel párosulva pedig potenciálisan veszélyes helyzetet teremthetnek. Még nem köszöntek vissza a hetvenes-nyolcvanas évek, és aligha fognak, ellenben a WHU-nak meg kell oldania az új otthonával kapcsolatos problémákat, mielőtt még komolyabb bántódása esik egy kilátogatónak.

Liverpool: Gerrard visszatérése a téma, Klopp nyugalomra int

Steven Gerrard újra Liverpoolban? A hazatérés a tengerentúlon téma, szóba került a liverpooliak legutóbbi sajtótájékoztatóján is – egy biztos: az angol labdarúgó szerződése az év végén lejár a Los Angeles Galaxynél.

PL: hamis papírokkal szereztek meg egy angol klubot?

Az Angol Labdarúgó-liga (EFL) vizsgálatot indított az élvonalbeli bajnokságban szereplő Watford tulajdonosa, Gino Pozzo ellen.