Végeredmény
0
0
Félidő: 0-0
Premier League, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Aston Villa
döntetlen
Newcastle United
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Aston Villa
Newcastle United
PL: máris bejelentették a Watford új menedzserét

Miután a gyenge eredmények miatt menesztették Marco Silvát, az angol labdarúgó Premier League 10. helyén álló Watford menedzserét, a klub már vasárnap bejelentette az utódját, Javi Garcíát.

PL: a Tottenham nem bírt idegenben a Southamptonnal

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában a Southampton 1–1-es döntetlent játszott a Tottenhammel.

Videó: szétszedik a védőt az MU ellen bemutatott műesésért

Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában a Manchester United 1–0-ra nyert a Burnley vendégeként. Egy góllal ki lehet kapni a Unitedtől, nem is ezért voltak mérgesek a Burnley drukkerei, hanem Phil Bardsley műesése miatt, akire azonnal ráragasztották a „Hattyú” becenevet.

PL: ijesztő kép, így tört el az Everton-játékos lába

Mint arról beszámoltunk, az Everton 1–1-es döntetlent játszott a West Bromwich Albionnal az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában. A hazaiak azonban nemcsak a pontvesztés miatt, hanem James McCarthyért is aggódhatnak, aki az első beszámolók szerint eltörte a lábát egy ijesztő jelenet után. A közvetítés során nem is mutatták a visszajátszást az esetről, a baleset okozója, Salomón Rondón pedig elsírta magát… Csak erős idegzetűeknek!