Végeredmény
0
0
Félidő: 0-0
Premier League, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Aston Villa
döntetlen
Newcastle United
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Aston Villa
Newcastle United
Liverpool: Klopp keményen beszólt a vendéglátóknak

Egyáltalán nem volt boldog csapata 2–2-es döntetlenje után a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp. A német szakember úgy gondolja, a hazai West Bromwich Albionnak nem érte meg a pontszerzés, hiszen mindenképpen kiesik az élvonalból, ezenkívül a pálya talajával sem volt túlságosan elégedett.

PL: a Crystal Palace egy ponttal menekül a kiesés elől

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójában az immáron hat meccse nyeretlen Watford hazai pályán játszott 0–0-t a kiesőzóna közelében tanyázó Crystal Palace-szal.

Arsenal: trófeák, Henry, nagykabát – a Wenger-éra képeken

Mint beszámoltunk róla, az Arsenal pénteken hivatalos közleményben tudatta, hogy a szezon végén távozik Arsene Wenger menedzser. A francia szakember 1996 óta irányítja a londoni csapatot, az elmúlt mintegy 22 évben számos felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg az Arsenal szimpatizánsait. Ezekből elevenítünk fel néhányat a teljesség igénye nélkül.

A futballvilág vége, már ahogy ismerjük: új Wengert aligha látunk

Ez a világvége (már ahogy ismerjük) – énekelte 1987-ben az R.E.M. Ez a futballvilág vége (már ahogy ismerjük) – írhatjuk most, miután Arsene Wenger bejelentette, az idény végén távozik az Arsenal kispadjáról, melyen először 1996. október 12-én, a Blackburn Rovers ellen ülhetett le.