Végeredmény
4
0
Félidő: 1-0
Premier League, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Arsenal
döntetlen
Aston Villa
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Arsenal
Aston Villa
Premier League: ikszelt, ezzel dobogón az Everton

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában az Everton 1–1-es döntetlent játszott a Crystal Palace csapatával.

Arsenal: ha Özil télen távozik, Reus pótolhatja – sajtóhír

Bár nemrég még úgy tűnt, hogy Mesut Özil meghosszabbítja szerződését az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenalnál, a hírek arról szólnak, hogy az „ágyúsok” elveszíthetik német karmesterüket, akár már januárban.

Chelsea: Abramovics aggódik, árgus szemekkel figyeli Contét

Angol és olasz sajtóértesülések szerint Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa az elmúlt napokban élőben tekintette meg a csapat edzéseit, és kétszer is együtt ebédelt Antonio Conte menedzserrel.

Allardyce csapdában végezte, de saját ostoba kapzsisága csalta oda

Amikor az angol Telegraph hétfőn késő este publikálta első morzsáit a Sam Allardyce bukásához vezető tényfeltáró anyagnak, kollégám annyit írt nekem, mint keddi nyitó ügyeletesnek, hogy az angol szövetségi kapitány nagy bajba kerülhet. Mire kedd reggel a lapok az újságosokhoz kerültek, már nagy bajban is volt, kedd estére pedig elveszítette állását. Nem ő volt az első, aki látványos karrier-öngyilkosságot követett el angol kapitányként – és hiába mondja, hogy csapdába csalták a Telegraph riporterei, ez a csapda leginkább a saját ostobasága, kapzsisága és naivitása volt. 67 nap után távozik a kapitányi székből.