Végeredmény
3
1
Félidő: 2-0
La Liga, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Athletic Bilbao
Sevilla
Atlético Madrid: bemutatta a csapat az új címerét – kép

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid pénteki sajtóeseményén hivatalosan bejelentette, hogy új stadionját Wanda Metropolitano Stadionnak nevezi el. Sőt, a klub az új címerét is bemutatta, íme!

Atlético Madrid: nem Calderón – nevet kapott az új stadion

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid hivatalosan bejelentette, hogy új arénáját Wanda Metropolitano Stadionnak nevezi el.

Nem lesz címvédés az El-ben, a Sevilla a 16 között!

A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Sevilla idegenben 0–0-s döntetlent játszott az Olympique Lyonnal, így megőrizte második helyét a H-csoportban, és bejutott a legjobb 16 közé, vagyis biztosan nem védheti meg a címét az Európa-ligában. Az E-csoportból a Tottenham folytathatja az El-ben, míg a G jelű kvartettből a Leicester City mellett az épp az angolokat kiütő Porto jutott tovább.

BL: a keddi eredmények; hat csoportelső már biztos

A Bajnokok Ligája 6. fordulójának keddi eredményei, az A-, B-, C- és D-csoport végeredményei és az eddigi továbbjutók egy helyen. Az már biztos, hogy az Arsenal, a Napoli, a Barcelona, az Atlético Madrid, a Monaco és a Leicester City megnyerte a csoportját, ehhez a hatoshoz csatlakozhat holnap a Dortmund vagy a Real Madrid és a Juventus vagy a Sevilla. Biztosan csoportmásodik a PSG, a Benfica, a Manchester City, a Bayern München és a Bayer Leverkusen.