Végeredmény
1
3
Félidő: 1-1
Bundesliga, 33
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
VfB Stuttgart
Mainz
Bundesliga: 9 év börtönbüntetést kapott a korábbi Gladbach-játékos

Október elején beszámoltunk róla, hogy Marcelo Pletschet, a Borussia Mönchengladbach korábbi játékosát drogcsempészés miatt őrizetbe vették hazájában, Brazíliában. A tárgyalások azóta lefolytak, 9 évre ítélték el a 40 éves Pletschet.

Kleinheisler: Most érkeztem meg a Bundesligába!

Kleinheisler László szombaton megszerezte az első gólját a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Nemzeti Sport ez alkalomból készített interjút a Darmstadt magyar válogatott középpályásával.

Német Kupa: Kleinheislert kihagyták, búcsúztak a regionalligás ellen

Nagy meglepetésre búcsúzott a labdarúgó Német Kupa 2. fordulójában az élvonalbeli Darmstadt, amely 1–0-ra kikapott a Regionalliga Südwestben (negyedik vonal) szereplő Astoria Walldorftól. A Darmstadt megfizette az árát a pihentetésnek – a szakmai stáb a hétvégi kezdőcsapat öt tagját is kihagyta, Kleinheisler László is pihenőt kapott, így nem játszott a mérkőzésen.

Hertha: „Dárdai Simeonéra emlékeztet” – elképesztő dicséret

Marcel Reif, a német médiában sokat foglalkoztatott lengyel újságíró, szakértő és korábbi kommentátor egy német televíziós műsorban beszélt a Hertha BSC-ről, valamint a csapat vezetőedzőjéről, Dárdai Pálról.