Végeredmény
1
2
Félidő: 1-2
Bundesliga, 33
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
FC Ingolstadt 04
Bayern München
Hertha: ezért lenne szenzáció a Hoffenheim berlini győzelme

A két csapat Bundesliga-múltjából kiindulva akár le se kellene játszani a pénteki Hertha–Hoffenheim bajnokit, hiszen nagyon a fővárosiaknak áll a zászló. Csakhogy Dárdai Pál csapatát rengeteg sérülés sújtja, és a sorozatok is azért vannak, hogy megszakadjanak.

Hertha: medicinlabda a fán, kapusedzés négy kapura – videó

A Bundesliga 26. körének péntek esti nyitányán a Hertha a Hoffenheimet fogadja. Az ötödik helyen álló berliniek öt ponttal vannak lemaradva soros ellenfelüktől, a közvetlenül előttük álló riválistól. A Dárdai Pál vezette szakmai stáb – benne a kapusedző Petry Zsolttal – sok trükköt bedobott, hogy játékosaik ne unatkozzanak a bajnoki szünetben és megfelelően felkészüljenek a forduló talán legizgalmasabbnak ígérkező összecsapására.

Kép: visszamegy az időben a Bayern? Ilyen lehet az új mez

Ahogy közeledik az új szezon, egyre több futballcsapat jövő évi meze szivárog ki az internetes oldalakon. Nemrég a Chelsea egyik lehetséges szerelését mutattuk be, ezúttal a Bayern Münchenét tekinthetik meg. Hivatalos bejelentés természetesen még a bajorok esetében sem történt, azonban ez, a kissé a 2010–2011-es szezonban használatos mezre hajazó verzió szerintünk nem sikerült rosszul!

Bayern: Kína, Dubai, Katar vagy az Államok jöhet Ribérynek

Frank Ribéry, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München francia szélsője a Kickernek beszélt a jövőjéről.