Végeredmény
1
0
Félidő: 1-0
Bundesliga, 33
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Hannover 96
Hoffenheim
Videó: így kívánt magának boldog születésnapot Szalai

Szalai Ádám pénteken ünnepli a 29. születésnapját. A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim magyar válogatott támadója ezzel a videóval kívánt boldog születésnapot saját magának.

Dárdaiék új trenddel jöttek a Bundesligába: zárt edzőklikk helyett nyitott ajtó

Mi a közös egy szerszámkészítőben, egy germanistában, egy üzleti szakügyintézőben és egy autószerelőben? Mindannyian vezetőedzők a német Bundesligában. A szerszámkészítő a Bayer Leverkusent irányító Roger Schmidt, a germanisztikát tanult edző a Borussia Mönchengladbach kispadján ülő André Schubert, az üzleti szakügyintéző a Borussia Dortmund trénere, Thomas Tuchel, az autószerelő a Mainznál dolgozó Martin Schmidt. Hazánkhoz hasonlóan Németországban is sokáig szinte kizárólag a volt profi futballisták kerültek élvonalbeli kispadokra, ám új szelek fújnak – és új edzők jönnek sorban.

Hertha: Dárdai egyedülálló stílust hozott létre

A német élvonalban szereplő Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál olyan stílust alakított ki csapatánál, amit bárki felismerne a magyar tréner szerint. A 40 esztendős szakember emellett arról is beszélt a bundesliga.com-nak, hogy a 2016-ból hátralévő két otthoni mérkőzésen megőrizné a hibátlan hazai mérleget a bajnokságban.

Légiósok: Tizenkét büntetőből eddig hét maradt ki – Megyeri

Megyeri Balázs, a Greuther Fürth magyar válogatott kapusa a hétvégi kivédett tizenegyes kapcsán eddigi mérlegéről a büntetővédés terén, valamint a válogatott első számú kapusposztjáért való versengésről beszélt.