Végeredmény
1
0
Félidő: 1-0
Bundesliga, 33
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Eintracht Frankfurt
Borussia Dortmund
Bundesliga: sorozatban ötödször bajnok a Bayern!

Sorozatban ötödször nyerte meg a német Bundesligát a Bayern München labdarúgócsapata: a bajorok a Wolfsburg elleni 6–0-s idegenbeli győzelmükkel biztosították be bajnoki címüket szombaton. A Bayern 27. salátástálját nyerte meg, amivel továbbra is rekorder Németországban.

Dortmund: a teljes tábor a Köln védőjét ünnepelte – videó

Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az 1. FC Kölnnel a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában. A BVB szurkolói lehet, hogy csalódottak voltak az eredmény miatt, de nem felejtették el megünnepelni Neven Szuboticsot, aki korábban két bajnoki címet is nyert a Dortmunddal, ám jelenleg kölcsönben a „kecskéseknél” szerepel.

Videó: a robbantás óta először rúghatott labdába Bartra!

A Borussia Dortmund–AS Monaco Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti robbantásban megsérülő, s azóta sikeres csuklóműtéten áteső Marc Bartra a Facebook-oldalán közölt videó tanúsága szerint visszatérhetett a labdás edzésekhez. A spanyol védő képaláírása sokatmondó – a 26 éves futballista mindössze annyit írt: „Mennyire hiányoztál!”

Németország: valóra válik a Barca–PSG-t fújó bíró álma

A Német Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy a 38 éves Deniz Aytekin fújja a sípot május 27-én a Német kupa Borussia Dortmund–Eintracht Frankfurt döntőjében.