Végeredmény
2
2
Félidő: 1-2
Bundesliga, 34
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Borussia Dortmund
döntetlen
1. FC Köln
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Borussia Dortmund
1. FC Köln
BL, H-csoport: iksz a csúcsrangadón és az APOEL–Dortmundon is

A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának 3. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Tottenham Hotspurrel, így mindkét együttes megőrizte a veretlenségét. A Sallai Rolandot a 72. percben becserélő APOEL 1–1-re végzett a Borussia Dortmund ellen, ezzel a német csapat hátránya továbbra is hat pont a Real Madrid, Tottenham kettőshöz képest.

Remek meccsen ikszelt a Real a Spursszel; nagy bajban a Dortmund

A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának 3. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Tottenham Hotspurrel, így mindkét együttes megőrizte a veretlenségét. A Sallai Rolandot a 72. percben becserélő APOEL 1–1-re végzett a Borussia Dortmund ellen, ezzel a német csapat hátránya továbbra is hat pont a Real Madrid, Spurs kettőshöz képest.

Kép: egyszerűen nem tudnak nyerni – most nem akármilyen labdával készülnek!

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő 1. FC Köln nyolc bajnoki meccsen csupán egy pontot gyűjtött eddig, míg az Európa-ligában két vereséggel áll a csoport utolsó helyén.

Hertha: Dárdai Pál játékosai beszéltek a térdelésről

Mint ismert, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 8. fordulójának szombati játéknapján a Hertha BSC hazai pályán 2–0-ra kikapott a Schalkétól. Dárdai Pál, illetve néhány berlini játékos a találkozót követően nemcsak a mérkőzést összegezte, hanem a csapat kezdőrúgás előtti megmozdulásáról is szót ejtett.