Végeredmény
2
2
Félidő: 1-2
Bundesliga, 34
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Borussia Dortmund
döntetlen
1. FC Köln
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Borussia Dortmund
1. FC Köln
Bluesról thrash metalra váltana a Bayer, befutna a pechvogel

Tart a fesztiválok dandárja, kezd leértékelődni a tanári pálya, dalmahodik a gyümölcsvita a lekvár- és a pálinkalobbi között, legszívesebben elutaznánk last minutébe, túl vagyunk minden idők legjobb alapozásán, de még idény eleji a forma, és mint a bolond, dolgozunk, mert egy kicsit pihentünk a nyáron – azaz idén is elérkeztünk a nyári átigazolási idény hajrájához. Ezúttal is Angliában néztünk körül előbb, hogy onnan átugorjunk a nap- és pletykafényes Olaszországba, majd visszakanyarodjunk a német Bundesligába.

Ezt megint csak a Bayern bukhatja el: indul az egyfavoritos Bundesliga!

Lassan búcsúzik a nyár, közeleg az ősz, a Bayern München pedig nyilván újabb bajnoki címet ünnepelhet 2018 tavaszán, mert ez lassan már olyan alapvetés lesz, mint az évszakok változása. Legalábbis ez a papírforma. Megszoríthatja-e bárki a rekordbajnokot, bejön-e Thomas Tuchel leváltása a Dortmundnak, tovább működik-e Berlinben a Dárdai-hatás, eléri-e végzete az azt hosszú évek óta kísértő HSV-t? Pénteken a Bayern München–Bayer Leverkusen rangadóval kezdődik az új Bundesliga-idény!

Dortmund: iszonyú peches a rekordigazolás, lemarad a rajtról

Tovább üldözi a balszerencse André Schürrlét: a német élvonalbeli Borussia Dortmund labdarúgója biztosan lemarad a Bundesliga hétvégi rajtjáról, ugyanis combizomsérülést szenvedett. A 26 éves játékos második szezonja sem indul valami jól a BVB-nél.

Bundesliga: az edzőknél a Bayern a legnagyobb favorit

A Bayern München a 2017–2018-as idény legnagyobb favoritja a német labdarúgó-bajnokság vezetőedzői szerint.