Végeredmény
3
1
Félidő: 2-0
Bundesliga, 34
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
kinek van nagyobb
esélye a győzelemre?
Bayern München
döntetlen
Hannover 96
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Bayern München
Hannover 96
Hertha: ennyi meccsre tiltották el a csapatkapitányt

Két mérkőzésre tiltották el Vedad Ibisevicet, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC csapatkapitányát. A bosnyák csatár kacifántos ügye ezzel lezárult, a berlini klub bejelentette, hogy nem fellebbez.

Videó: Xabi Alonso nagy bejelentést tett!

Xabi Alonso idén nyáron döntött úgy, hogy felhagy a profi labdarúgással és befejezi karrierét. A világ- és Európa-bajnok futballista a jól megérdemelt pihenése után arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy továbbra is ennek a sportágnak szeretné szentelni az életét, és edző lesz.

Hertha: Ibisevic soha nem látott módon bizonyítaná be az igazát

Eddig soha nem látott módon próbálja töröltetni a szombaton a Mainz ellen kapott piros lapját Vedad Ibisevic, a Hertha csatára, aki szájról olvasó tolmácsot kérne fel arra, hogy bebizonyítsa, nem mondott olyat a játékvezetőnek, amiért ki lehetne állítani.

Képek: így mulattak a Bayern-játékosok az Oktoberfesten

A Bayern München labdarúgócsapata a Wolfsburg elleni 2–2-es pénteki döntetlen után szombaton a müncheni Oktoberfesten tett látogatást. Uli Hoeness elnök elmondta, ilyenkor néhány órára tudni kell félretenni azokat a gondolatokat, hogy a forduló első mérkőzésén nem tudták begyűjteni a három pontot.