Eredmények Program
09.10., K
Marko Nikolics: A szezon egyik legjobb meccsét láthatták

A Videoton és a Honvéd edzője is úgy érzi, megnyerhették volna az 1–1-re végződő találkozót. Csertői Aurél, Herczeg András és Nebojsa Vignjevics győzelem, Horváth Ferenc, Pintér Attila és Radványi Miklós vereség után értékelt, míg Michael Oenning és Illés Béla nosztalgiázott. Íme, a mestermérlegek!

Videó: Tőzsér vagy Varga bombája volt a szebb?

Mint arról korábban beszámoltunk, a Debrecen 3–0-ra a Puskás Akadémiát, a Ferencváros pedig 2–0-ra a Diósgyőrt győzte le a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. Tőzsér Dániel és a góllövőlistát vezető Varga Roland is remek szabadrúgásgólt lőtt csapata mérkőzésén.

Hertha: Dárdai szerint ezekben kell javulniuk a jövőben

Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője a Mainz elleni vereséget követően állt a sajtó rendelkezésére. Elmondása szerint az első félidőben jó teljesítményt nyújtottak, de nem voltak eléggé célratörőek.

MU: napokon belül döntenek róla, meg kell-e műteni Pogbát

Lehet, hogy meg kell műteni a combizomsérüléssel bajlódó Paul Pogbát, erről a jövő héten dönt a barcelonai Ousmane Dembélét is megoperáló finn sebész, Sakari Orava.