Eredmények Program
09.10., K
Férfi kézi BL: így vezette Lékai és Nagy győzelemre a Veszprémet

Mint szombaton megírtuk, a Telekom Veszprém 28–27-re megverte a német Flensburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában. A nagy küzdelemben kiharcolt sikerben főszerepet vállalt a kilenc góljával a meccs legeredményesebbjének bizonyuló Lékai Máté, valamint a nyolc találatig jutó csapatkapitány, Nagy László. Nem meglepő, hogy a hajrában 26–26 után az említett két veszprémi játékos góljai biztosították be a győzelmet. Az EHF Tv felvételén most megnézhetik a két jelenetet!

Férfi kézi BL: a Szeged Zágrábban szerezte meg az első győzelmét

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Mol-Pick Szeged szinte végig vezetve, 28–23-ra legyőzte a horvát PPD Zagrebet az A-csoport második fordulójában, így megszerezte az első győzelmét a 2017–2018-as kiírásban.

Nagy meccset nyert meg a Veszprém a Flensburg ellen

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a Telekom Veszprém a szenzációsan játszó Lékai Máté és Nagy László vezérletével 28–27-re legyőzte a német Flensburgot, Ljubomir Vranjes korábbi csapatát.

Női kézi: hosszabb kihagyás vár a DVSC légiósára

Térdműtét miatt leghamarabb decemberben lesz újra bevethető Karina Jezsikava, a DVSC-TVP női kézilabdacsapatának fehérorosz átlövője.