Vitorlázás: Berecz Zsombor nem örül a halasztásnak, de nem adja fel

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.04.02. 14:58
Nem örül annak, hogy a jövő évre halasztották a tokiói nyári játékokat, de mivel éveken keresztül a sikeres olimpiai szereplésért dolgozott, nem most fogja feladni - nyilatkozott az M1 aktuális csatornán a  finndingiben világbajnok Berecz Zsombor.

„Igazából azért nem örülök a halasztásnak, mert sok évet toltunk bele, és sokan nem tudják, mennyi erőfeszítéssel jár, miket kell föláldozni, hogy ezt csinálhasd és képviselhesd az országodat az olimpián. Én mint családos ember pontosan tudom: a két kisgyermekemet gyakorlatilag alig látom, és ez most egy évvel megint kitolódik. Én sokat veszítek azzal, hogy nem most van az olimpia″ – mondta Csopakról Skype-on nyilatkozva a vitorlázó.

Beszélt arról is, amikor elhalasztották az olimpiát, nem látták értelmét az edzőpartnerével, hogy Mallorcán maradjanak, ahol csak ők ketten tartottak ki akkor, amikor súlyosra fordult a helyzet a koronavírus-járványban.

„Huszonhetedikén sikerült megszervezni, hogy hazajussak, egyenesen Csopakra jöttem, az egyesületembe, és kéthetes karanténba vonultam magamtól is, meg egyébként köteleztek is rá″ – mondta a 34. életévét bő három hét múlva betöltő Berecz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik