Videó: újabb őrült MMA-meccs Oroszországból – felnőttfilmes hölgy egy törpe ellen

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.09. 12:16
null
A harcosok (Fotó: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=5kQ7F1e2mXE" target="_blank">YouTube</a>)
Nem az első alkalom, hogy az „Epic Fighting Championship” égisze alatt szürreális, megbotránkoztató MMA-mérkőzést bonyolítanak le Oroszországban. Most például egy felnőtt filmes hölgy egy törpe ellen küzdött meg – hívta fel a figyelmet a Sportbible.

Beszámoltunk arról, amikor egy 63 kilós női MMA-harcost állítottak ki a 240 kilós férfi ellen, amikor nagypapa és unokája egy nő ellen állt ki, vagy amikor nemek közti MMA-meccset rendeztek és kitört a káosz.

A június elején rendezett gála ezúttal sem hazudtolta meg magát, és talán minden eddiginél furcsább párosítással örvendeztette meg a nézőket. Madzsit Szulejmanov egy felnőtt filmes hölggyel, Alekszandra Puszkinnal verekedett. Vagy hívjuk ezt bárhogyan is…

A magasságkülönbség ellenére is a férfi „harcos” dominálta a küzdelmet, melyet aztán megzavart egy nő, aki belépett az oktagonba. Puszkint próbálta megvédeni. A másodikban is közbeavatkozott, a harmadikban pedig átalakult a küzdelem kettő az egy ellenire. Szulejmanovot azonban ez sem zavarta meg, továbbra is ő dominált, és nyert.

A meccs után úgy tűnt, nincs harag a küzdelemben részt vett három személy között, az eredményhirdetés előtt azonban elszabadult a káosz, mindenki ütött mindenkit.

A TELJES GÁLA ITT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik