Videó: „Egy óra alatt 6000 halálos fenyegetést kaptunk”

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.10.20. 17:47
null
Bánhidi Ákos elárulta, egy óra alatt 6000 halálos fenyegetést kaptak (Fotó: Tumbász Hédi)
A Csisztu Sport Cast legutóbbi epizódjában a #thankscoach-mozgalom volt a középpontban, ezért Csisztu Zsuzsa három edzővel, Bánhidi Ákossal (rövid pályás gyorskorcsolya), Károlyi Andreával (3x3-as kosárlabda) és Märcz Tamással (vízilabda) beszélgetett.

„Egy óra alatt 6000 halálos fenyegetést kaptunk, és csak arra figyeltem, hogy az utcán kifordított melegítőben járjunk Kínában, nehogy látszódjon a HUN-felirat” – mondta Bánhidi Ákos mesteredző arról a – magyar sportéletben példátlan – diplomáciai bonyodalomról, amit Burján Csaba olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó egy Kínát sértő posztja okozott.

Elképesztő és váratlan nehézségekkel kell szembenéznie egy edzőnek pályafutása során, Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya például azt is elmesélte, hogyan vette rá nagydarab, felnőtt, férfi játékosait, hogy ne könnyes szemmel jöjjenek ki az öltözőből egy elveszített világbajnoki döntő után.

Károlyi Andrea sose gondolta volna, hogy edző lesz, mára világbajnoki ezüstöket és egy Eb-aranyat is begyűjtött az általa vezetett 3x3-as női kosárcsapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik