Versenytánc: tizedszer nyerték meg a magyar bajnokságot

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.02.12. 12:34
Az Andrea Silvestri, Váradi Martina versenytáncos duó a magyar bajnokságot és a Hungarian Dance Opent is megnyerte, Szigetszentmiklóson.

A Nemzeti Versenysportszövetség (NVESZ) hétfői tájékoztatása szerint a világjátékokat is megjárt latin páros a tizedik magyar bajnoki győzelme mellett a Hungarian Dance Openen a cseh Tomás Gál, Sabina Karasková, valamint a Hidi Balázs, Kis Violetta kettőst megelőzve bizonyult a legjobbnak.

A standard mezőnyben Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka Beáta, a tíztáncosok között pedig Hegyes Bertalan János és Farkas Boglárka szerezte meg a magyar bajnoki aranyérmet.

A versenyen – amelynek küzdelmei két hétvégén zajlottak a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban – eldőlt, hogy mely párosok indulhatnak az idei világ- és Európa-bajnokságokon.

Magyarország idén négy világversenyt rendez a sportágban: májusban Debrecenben latin-amerikai táncok Európa-bajnoksága, Szombathelyen a hagyományos Savaria-kupa lesz, szeptemberben Kisteleken az ifjúsági standard-világbajnokságra, decemberben Pécsett standard formációs vb-re kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik