Utánpótlás: ismét nagyszabású konferencia Budapesten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.11. 14:18
Az előző évi sikeres rendezvények után ismét nagyszabású, interaktív, praktikus tanácsokkal, ötletekkel szolgáló szakmai konferenciát szervez az Utanpotlassport.hu szerkesztősége az utánpótlássportról, az utánpótlás-nevelésről és annak legégetőbb kérdéseiről.

A szervezők szándéka az, hogy segítséget nyújtsanak a fiatal sportolók felkészítésével foglalkozóknak a mindennapi munkájukhoz. A konferencia keretében a résztvevők számára lehetőség nyílik kérdéseket intézni az előadókhoz, s aktív szerepelt vállalhatnak az úgynevezett kerekasztal-beszélgetések közben is.

Az esemény fővédnöke Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, míg a moderátori teendőket Pető Péter és Szegő Tibor sportújságírók látják el. A konferencia időpontja november 5., 9.30-tól 17 óráig, helyszíne pedig a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) aulája (1123 Budapest, Alkotás u. 44.).

A részvételi díj 6300 Ft+áfa (bruttó 8000 Ft), amely magában foglalja az előadásokon való részvételt, a svédasztalos meleg ebédet, valamint a szünetekben a kávét, üdítőt.

További részletek és jelentkezés: utanpotlassport.hu, kérdéseit és észrevételeit pedig konferencia@utanpotlassport.hu email-címen, vagy Mura László projektmenedzsernél (30-546-6066) teheti fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik