UFC: iszonyatos KO – Overeem ájultan esett össze

Vágólapra másolva!
2017.12.03. 09:14
null
Overeem (jobbra) nagyon belenézett ebbe az ütésbe (Fotó: twitter.com)
A világ első számú MMA-szervezete, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező UFC (Ultimate Fighting Championship) szombati, detroiti gáláján (UFC 208) a főmeccs és a közvetlenül azt megelőző felvezető mérkőzés is idő előtt ért véget – utóbbi iszonyatos nagy KO-val.

A korábbi K1-es világbajnok, az MMA-ban pedig a Strikeforce-nál nehézsúlyban ugyancsak korábbi világelső, a UFC-nél volt világbajnoki kihívó Alistair Overeem a kameruni-francia Francis Ngannou ellen lépett a ketrecbe, és a holland klasszis 1:42 perc alatt vereséget szenvedett.

A UFC-nél a hatodik meccsén – ebből négy már az első menetben véget ért, kettőt a másodikban fejezett be – a hatodik győzelmét arató Ngannou egy balhoroggal győzött, amely olyan erejű volt, hogy Overeem magatehetetlenül esett össze, látszólag az eszméletét is elveszítette, így a mérkőzésvezető azonnal beszüntette a küzdelmet. A 31 éves Ngannou a UFC új, nehézsúlyú sztárja lehet, nem lennénk meglepve, ha hamarosan a világbajnoki címvédő Stipe Miociccsal is megküzdhetne.

A detroiti gála főmérkőzésén az amerikai pehelysúlyú világbajnok, Max Holloway idén már második alkalommal verte meg brazil kihívóját, José Aldót – a júniusi, riói meccshez hasonlóan ezúttal is a 3. menetben, TKO-val.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik