Torna: négy magyar döntős helyezés az eszéki világkupán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.18. 20:22
Jól szerepeltek a magyar tornászhölgyek az eszéki világkupa első selejtezőnapján: Dévai Boglárka ugrásban, Kovács Zsófia ugrásban és felemáskorláton lett finálés, a férfiak közül pedig Boncsér Krisztián jutott döntőbe – tájékoztatott a magyar szövetség.

A nőknél az Eb-ezüstérmes, olimpikon Kovács Zsófia felemáskorláton és ugrásban kvalifikálta magát a legjobbak közé, felemáskorláton 13.500 pontot kapott a gyakorlatára, mellyel a második helyről várja a szombati döntőt, ugrásban pedig 13.950 ponttal harmadikként zárt. Az Eb-bronzérmes Dévai Boglárka szintén bejutott a szerenkénti finálékba ugrásban, méghozzá elsőként, 14.125 ponttal.

A férfiak közül Boncsér Krisztiánnak sikerült döntőbe kerülni talajon, produkciójára 13.650 pontot kapott, amely a hatodik pozíciót jelenti. Ugyanezen a szeren Bilics Bence a 28., lólengésben Kállai Zoltán 35., korláton Vecsernyés Dávid 16., Babos Ádám pedig a 25. helyen végzett.

Folytatás pénteken, a selejtezők második napjával, ahol Boncsér Krisztián és Vecsernyés Dávid nyújtón, Babos Ádám és Schweigert Dávid gyűrűn, Dévai Boglárka és Kovács Zsófia gerendán, Böczögő Dorina és Dévai Boglárka talajon lesz érdekelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik