Tömegsport: Erdei és Lisztes a sportos vakáció mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 14:24
Az iskolakapun kívüli program keretében immáron harmadik éve rendezi meg a Sportos vakációt a Fővárosi Önkormányzat Budapesten. Az egészséges életmód jegyében a szervezők ingyenes mozgásos és sportprogramokat kínálnak nyáron a főváros különböző helyszínein az általános és középiskolások számára.

A sajtótájékoztatóval egybekötött margitszigeti bemutatón többek között Erdei Zsolt korábbi bokszoló, Híres Gábor és Lisztes Krisztián egykori labdarúgók tettek említést a rendszeres testedzésről és a kiegyensúlyozott, aktív életmódról, illetve labdarúgó-bemutatót is tartottak a jelenlévőknek.

A Fővárosi Önkormányzat ingyenesen biztosítja a nyári programokat, mellyel az a szándékuk, hogy a gyermekekkel megkedveltessék a sportot, a játék és a mozgás örömét, illetve hozzásegítsék a városban vakációzó gyermekeket a szabadidő aktív és egészséges eltöltéséhez. A foglalkozásokra előképzettségtől függetlenül várják az edzők, programadók az érdeklődőket.

A nyár során a tánc több stílusában, valamint judo, ökölvívás, labdarúgás, szektorlabda (gombfoci), kézilabda, röplabda, kosárlabda, sakk sportágakban és művészeti alkotások készítésében próbálhatják ki magukat a fiatalok, emellett mérkőzéslátogatás, egyéni és csoportos sport-, művészeti és kézműves foglalkozások, illetve sor- és kidobó versenyek szerepelnek a programban.

A program a szünidő kezdetétől, azaz június 16-tól indul, és egész nyáron, a vakáció teljes ideje alatt tart. A részletes programajánló a Facebookon, az „Iskolakapun kívüli program” oldalán található.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik