Teqball: a monacói herceg vendégül látta az alapítókat

Vágólapra másolva!
2018.06.09. 18:41
null
Huszár Viktor, II. Albert herceg és Borsányi Gábor (balról jobbra) a monacói hercegi palotában
Óriási sportdiplomáciai sikert ért el a magyar sportág, illetve sporteszköz, a Teqball, mivel II. Albert monacói herceg a palotájában látta vendégül a teqball csapatát! Az aktívan sportoló és sportszeretetéről egyébként is híres Albert herceg kipróbálta a hajlított asztalon játszható összes játékot az alapítókkal.


Az „asztali lábteniszben” a herceg partnere a francia válogatottból és a Chelsea-ből ismert William Gallas, a teqball sportnagykövete volt. Huszár Viktor társalapító, valamint Borsányi Gábor, a Nemzetközi Teqball-szövetség, a FITEQ elnöke, társalapító Monacóból hazatérve elmondták: megtisztelő volt a hercegtől érkezett felkérés, amelyre természetesen azonnal igent mondtak.

II. Albert önfeledt játéka jól mutatja, hogy a sportinnováció címektől, rangoktól független, nemzeteken átívelő játék, amelyet egy dolog éltet csak, az pedig a sport határtalan szeretete. A társalapítók szerint kiemelten fontos a mai felgyorsult, rohanó világban a sport általi értékteremtés, amelyről hosszasan elbeszélgettek vendéglátójukkal. A két innovátor elmondta még, hogy II. Albert hercegnek teqball-asztalokat, valamint hazai borkülönlegességeket vittek ajándékba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik