nemzetisport.hu 2017.09.14 12:10 Frissítve: 2017.09.14 12:25

Televízió: Szaniszló Csaba 12 év után távozik a Sport Tv-től

A Sport Televízió műsorvezetője és kommentátora, Szaniszló Csaba a Facebook-oldalán tudatta követőivel, hogy 12 év után távozik eddigi munkahelyéről, és novembertől az Iron Corporation média- és tartalomvezetőjeként dolgozik.

 

„Még tavasszal sem gondoltam volna, hogy tizenkét csodás, a Sport Tv-nél eltöltött év után munkahelyet váltok, de vannak lehetőségek, amelyekre az ember nem tud nemet mondani. Még el sem kezdtem a munkát, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy jól döntöttem” – indokolta meg a váltás hátterét Szaniszló Csaba.

A Trash Talk műsorvezetőjének elcsábításáról Hosszú Katinka is megemlékezett a hivatalos Facebook-oldalán.

„Örömmel jelentem be, hogy cégünk novembertől új részleggel, a média- és tartalomfejlesztési divízióval bővül. Több célunk van ezen a számunkra új területen. Boldoggá és büszkévé tesz minket, milyen sokan vagytok kíváncsiak ránk, és szeretnénk mindent megtenni azért, hogy minél rendszeresebb és színvonalasabb tájékoztatást kapjatok arról, mi történik velünk. Emellett örülnénk, ha ti is többet szólhatnátok hozzánk, ha az Iron Nation tagjai egymáshoz is közelebb kerülnének, ami így reményeink szerint szintén könnyebben valósulhat meg. Természetesen vannak ennél távolabbi és merészebb céljaink is, melyekről most talán korai még beszélni, de hamarosan ennek is eljön az ideje” – írta Hosszú.

„Az új osztály élére egy tapasztalt szakemberre volt szükségünk, akinek ismerjük a munkáit, akivel hasonlóképpen gondolkodunk, és akivel korábban személyes kapcsolatunk is volt. Jelöltünk a Sport Tv műsorvezetője és kommentátora, Szaniszló Csaba volt, aki hosszas beszélgetések után igent mondott, így tizenkét év után elhagyja előző munkahelyét, Magyarország első tematikus sportcsatornáját, hogy az Iron csapatához csatlakozzon. Amellett, hogy Csaba számos rangos sporteseményt közvetített, az elmúlt években hazai és nemzetközi televíziós sportjogok beszerzésével is foglalkozott, másodmagával álmodta meg és hozta létre a Trash Talk című amerikaisport-talkshowt, nemrég elkészítette első dokumentumfilmjét, mely hazánk egyetlen NBA-játékosa, Dávid Kornél amerikai pályafutásának fontosabb állomásait követte végig, az elmúlt nyáron pedig a nemzetközi televíziókért felelt az úszó-világbajnokságon. Június óta tervezzük vele közösen a jövő Iron Networkjét, és ennek eredménye rövidesen látható, hallható és olvasható lesz” – tette hozzá a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.03.24 10:46:16

Egyéb egyéni VINCZE SZABOLCS

Mondta is nekem, hogy „Peter, veled azért szeretek együtt mászni, mert sehonnan sem esünk le”.

2018.03.22 12:05:57

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Kaland, outdoor, szabadidő – megszámlálhatatlan élmény.

2018.03.22 10:50:42

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A futóknak készül a Liget déli sarkába kerülő, 2 kilométer hosszúságú, színezett rekortánpálya.

2018.03.15 23:41:16

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Azt szokták mondani, a történelmi távlathoz legalább ötven-száz év eltelte szükséges, de a statisztikai adatok nem hazudnak, a mieink sporttörténeti sikereket arattak az utóbbi hetekben, hónapokban.

2018.03.11 11:25:18

Egyéb egyéni SZÖVEG: THURY GÁBOR, FOTÓK: DÖMÖTÖR CSABA

„Volt, van bennem egy olyan tulajdonság, hogy ha valamibe belevágok, azt megpróbálom végigvinni. ”