HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.14 12:10 Frissítve: 2017.09.14 12:25

Televízió: Szaniszló Csaba 12 év után távozik a Sport Tv-től

A Sport Televízió műsorvezetője és kommentátora, Szaniszló Csaba a Facebook-oldalán tudatta követőivel, hogy 12 év után távozik eddigi munkahelyéről, és novembertől az Iron Corporation média- és tartalomvezetőjeként dolgozik.

HIRDETÉS

 

„Még tavasszal sem gondoltam volna, hogy tizenkét csodás, a Sport Tv-nél eltöltött év után munkahelyet váltok, de vannak lehetőségek, amelyekre az ember nem tud nemet mondani. Még el sem kezdtem a munkát, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy jól döntöttem” – indokolta meg a váltás hátterét Szaniszló Csaba.

A Trash Talk műsorvezetőjének elcsábításáról Hosszú Katinka is megemlékezett a hivatalos Facebook-oldalán.

„Örömmel jelentem be, hogy cégünk novembertől új részleggel, a média- és tartalomfejlesztési divízióval bővül. Több célunk van ezen a számunkra új területen. Boldoggá és büszkévé tesz minket, milyen sokan vagytok kíváncsiak ránk, és szeretnénk mindent megtenni azért, hogy minél rendszeresebb és színvonalasabb tájékoztatást kapjatok arról, mi történik velünk. Emellett örülnénk, ha ti is többet szólhatnátok hozzánk, ha az Iron Nation tagjai egymáshoz is közelebb kerülnének, ami így reményeink szerint szintén könnyebben valósulhat meg. Természetesen vannak ennél távolabbi és merészebb céljaink is, melyekről most talán korai még beszélni, de hamarosan ennek is eljön az ideje” – írta Hosszú.

„Az új osztály élére egy tapasztalt szakemberre volt szükségünk, akinek ismerjük a munkáit, akivel hasonlóképpen gondolkodunk, és akivel korábban személyes kapcsolatunk is volt. Jelöltünk a Sport Tv műsorvezetője és kommentátora, Szaniszló Csaba volt, aki hosszas beszélgetések után igent mondott, így tizenkét év után elhagyja előző munkahelyét, Magyarország első tematikus sportcsatornáját, hogy az Iron csapatához csatlakozzon. Amellett, hogy Csaba számos rangos sporteseményt közvetített, az elmúlt években hazai és nemzetközi televíziós sportjogok beszerzésével is foglalkozott, másodmagával álmodta meg és hozta létre a Trash Talk című amerikaisport-talkshowt, nemrég elkészítette első dokumentumfilmjét, mely hazánk egyetlen NBA-játékosa, Dávid Kornél amerikai pályafutásának fontosabb állomásait követte végig, az elmúlt nyáron pedig a nemzetközi televíziókért felelt az úszó-világbajnokságon. Június óta tervezzük vele közösen a jövő Iron Networkjét, és ennek eredménye rövidesen látható, hallható és olvasható lesz” – tette hozzá a háromszoros olimpiai bajnok úszó.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.21 10:00:25

Egyéb egyéni TÓTH ANITA

Litkey Farkasnak és Józsa Mártonnak ugyanazokat a kérdéseket tettük fel.

2018.07.13 15:06:14

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Varga Roli, Szász Kitti és Kálnoki-Kis Dávid megmutatta az övét és leesett az állunk! (X)

2018.07.13 14:02:59

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az idei nemzetközi eredmények alapján a magyarok közül öten is a világ élmezőnyéhez tartoznak.

2018.07.12 15:53:55

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Több mint harminc sportág közül lehet választani a legsportosabb nyári fesztiválon.

2018.07.05 21:35:51

Egyéb egyéni GALAMBOS DÁNIEL, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

Juhász Adrián besegít a családi gazdaságba, míg a szabadidejét igyekszik kislányával, Dézivel tölteni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS