Televízió: sportreality olimpiai bajnokokkal és Palik Lászlóval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.07. 08:40
null
Palik László nyolc év után tér vissza a képernyőre (Fotó: TV2)
Január 2-án indul a TV2 új extrém sportrealityje, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László – tudatta közleményében a csatorna.

 

A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben. Minden csapatot négy nő és négy férfi versenyző alkot. Csütörtökön bemutatkoztak a Bajnokok csapatának férfi tagjai, olyan olimpiai és világbajnok sportolók, mint a vízilabdázó Fodor Rajmund, a kajakos Dombi Rudolf, a cselgáncsozó Ungvári Miklós és a testépítő Bereczki Krisztián.

Különleges küzdelem veszi hamarosan kezdetét az Exatlon Hungaryben. A műsor egy egzotikus kalandreality és egy sportvetélkedő ötvözete, extra csavarként a civil sportemberek hírességekkel, olimpiai bajnokokkal, világbajnokokkal csapnak össze a parkourokon, azaz a szabadtéri akadálypályákon. A TV2 extrém sportrealityjének műsorvezetője a képernyőre nyolc év után visszatérő Palik László.

A játékosok egyéni teljesítményei nagyban befolyásolják a csapatuk eredményét, így közös érdek, hogy mindenki a legjobb formáját nyújtsa a verseny során. A parkourok nem várt kihívások elé állítják a szereplőket, akiknek a fizikai erőnlét mellett szükségük lesz a maximális koncentrációra, pszichés felkészültségre is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik