HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.08 14:35 Frissítve: 2018.11.08 15:21

Televízió: Pauman után további sportolók ragadnak fakanalat

Mint beszámoltunk róla, az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kajakos, Pauman Dániel is fakanalat ragad az RTL Klub november 12-én induló Konyhafőnök VIP műsorában. A kenyérsütő tudományával a sportvilágban már nevet szerző kajakos „hazai vizekről” kap ellenfelet, sőt, ellenfeleket, Peking olimpiai bajnok kenusa, Vajda Attila mellett a háromszoros olimpiai aranyérmes vízilabdázó, Szécsi Zoltán, valamint a londoni olimpián első helyezett hosszútávúszó, Risztov Éva is szerepel a műsorban.

 

Vajda Attila több mint egy évet töltött el a Távol-Keleten sárkányhajós edzőként, ott bepillantást nyert az ázsiai konyhaművészetbe. Jelenleg Dunaújvárosban edzősködik, és mivel felesége Szegeden él, így kénytelen önellátó lenni, magának elkészíteni az ételeket ideiglenes lakhelyén.

„Örülök, hogy én is részt vehetek a versenyen, mert kíváncsi vagyok, hogy a sporton kívül hogy állom meg a helyem. Mennyire tudok alkalmazkodni másokhoz, képes leszek-e jól koncentrálni, odafigyelni, és miként fogok beleférni az időbe. Mert bizony én a konyhában szeretek kényelmesen, komótosan alkotni, elpepecselni” – árulta el magáról az olimpiai bajnok kenus.

2019.01.20 00:17:09

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Annak, hogy napjaink fiataljai az emberiség sokáig öröknek és egyetemesnek hitt, újabban azonban jórészt feledésre ítélt értékeit, értékrendjeit, erényeit, együttélési szabályait megismerjék, a bőrükön érezzék és agyukba, lelkükbe véssék, leghatékonyabb eszköze a szervezett formában űzött sport.

2019.01.09 18:33:09

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Judd Trump, Stuart Bingham, Luca Brecel és Jack Lisowski a Gerevich-sportcsarnokban mutatja meg tudását.

2019.01.17 00:20:46

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Mindegy, hogy az óceán melyik partján robbant ki a három legnagyobb doppingbalhé (THG, Armstrong, Rusada) – egyik rendszer sem pozitív minták miatt dőlt meg, hanem mert valaki borított belülről.

2019.01.15 23:48:00

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Ritkán hallunk munka közben megsérült bankárról vagy pékről, s általában az operaénekesnek sem a színpadon, ária közben megy el örökre a hangja. A profi pályafutás kényszerű befejezése kétségkívül nagy trauma, ám ha a versenyzőnek van civil »menekülő útvonala«, legalább félig kész terve a hogyan továbbra, túlélhető.

2019.01.15 10:44:13

Egyéb egyéni nemzetisport.hu