Televízió: Pauman után további sportolók ragadnak fakanalat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.08. 14:35
Mint beszámoltunk róla, az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kajakos, Pauman Dániel is fakanalat ragad az RTL Klub november 12-én induló Konyhafőnök VIP műsorában. A kenyérsütő tudományával a sportvilágban már nevet szerző kajakos „hazai vizekről” kap ellenfelet, sőt, ellenfeleket, Peking olimpiai bajnok kenusa, Vajda Attila mellett a háromszoros olimpiai aranyérmes vízilabdázó, Szécsi Zoltán, valamint a londoni olimpián első helyezett hosszútávúszó, Risztov Éva is szerepel a műsorban.

Vajda Attila több mint egy évet töltött el a Távol-Keleten sárkányhajós edzőként, ott bepillantást nyert az ázsiai konyhaművészetbe. Jelenleg Dunaújvárosban edzősködik, és mivel felesége Szegeden él, így kénytelen önellátó lenni, magának elkészíteni az ételeket ideiglenes lakhelyén.Vajda Attila több mint egy évet töltött el a Távol-Keleten sárkányhajós edzőként, ott bepillantást nyert az ázsiai konyhaművészetbe. Jelenleg Dunaújvárosban edzősködik, és mivel felesége Szegeden él, így kénytelen önellátó lenni, magának elkészíteni az ételeket ideiglenes lakhelyén.

„Örülök, hogy én is részt vehetek a versenyen, mert kíváncsi vagyok, hogy a sporton kívül hogy állom meg a helyem. Mennyire tudok alkalmazkodni másokhoz, képes leszek-e jól koncentrálni, odafigyelni, és miként fogok beleférni az időbe. Mert bizony én a konyhában szeretek kényelmesen, komótosan alkotni, elpepecselni” – árulta el magáról az olimpiai bajnok kenus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik