Szkander-vb: egy arany és egy 4. hely a szerdai mérlegünk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.01. 18:03
Egy aranyat és egy negyedik helyet szereztek a magyarok a Kuala Lumpurban rendezett szkander-világbajnokság szerdai versenynapján. A szeptember 27. és október 3. között zajló viadalon több korosztályban is osztanak érmeket. A maláj fővárosban a magyar színeket hat versenyző képviseli.

A sportág idei legrangosabb viadalán világbajnoki címet nyert Józsa Mihály a 60 év felettiek senior grand master korosztályában, ahol a 75 kg-os súlycsoportban jobb kézzel lett első.

Bal kézzel elért ötödik helyét követően Barzsó Henrietta a jobbkezes versenyszámban még jobban szerepelt. A fiatal magyar tehetség a 21 éven alatti junior lányok 55 kg-os kategóriájában majdnem felállhatott a dobogóra, végeredményben a negyedik helyen zárt. Józsa Mihály a 60 év felettiek senior grand master korosztályában, ahol a 75 kg-os súlycsoportban jobb kézzel lett első.

Bal kézzel elért ötödik helyét követően Barzsó Henrietta a jobbkezes versenyszámban még jobban szerepelt. A fiatal magyar tehetség a 21 éven alatti junior lányok 55 kg-os kategóriájában majdnem felállhatott a dobogóra, végeredményben a negyedik helyen zárt.

Józsa győztes döntője (a legelső párban)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik