Szász-Kovács Emese gyásza; Koke: CR7 nem hiányzik a Realból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.29. 00:03
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Szász-Kovács Emese először beszélt mestere, a múlt héten elhunyt Kulcsár Győző fájdalmas hiányáról. A riói aranyéremben kicsúcsosodó mester-tanítvány kapcsolat küzdelmes mindennapjairól, örömökről és egymásra találásról is beszélt az olimpiai bajnok párbajtőröző Kovács Erikának.
Szász-Kovács Emese el
őször beszélt mestere, a múlt héten elhunyt Kulcsár Győző fájdalmas hiányáról. A riói aranyéremben kicsúcsosodó mester-tanítvány kapcsolat küzdelmes mindennapjairól, örömökről és egymásra találásról is beszélt az olimpiai bajnok párbajtőröző Kovács Erikának.

Koke szerint a Real nem fogja megérezni Cristiano Ronaldo hiányát. Az Atlético középpályása Smahulya Ádámnak adott exkluzív interjújában a hétvégi madridi derbi előtti várakozásairól is mesélt…

Két oldalon minden, amit a szombaton esedékes Fradi–Újpest derbi múltjáról és jelenéről tudni érdemes. Lovrencsics Gergő például elárulta, hogy ma már a rangadók előtt sincs akkora drukk benne, mint évekkel ezelőtt, Bodnár Zalán pedig a lila-fehérek erősségeit és gyengeségeit vette sorba védekezésben és támadásban.

Szombaton kezdődik a női vízilabda-bajnokság – 10 helyett csak 9 csapattal. Az előttünk álló évad esélyeit Roska Emese Boglárka vette górcső alá.

Ha pedig szombat, akkor Hosszabbítás 8 oldalon – a francia futballsorozat újabb, „zidane-os” részével, kétoldalas Horváth Mariann-interjúval, Erdély olimpiájával és az újra az ötkarikás programba emelt baseballal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik