Stannah lépcsőliftek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.03.21. 23:29
Címkék
Sok embernek, különböző okokból (életkor, betegség stb.) nehezére esik a lépcsőn történő közlekedés. Nekik ajánljuk a Stannah lépcsőlifteket, amelyek alkalmasak mindenféle lépcső akadálymentesítésére, lakásba, családi házba, akár több emeletes társasházba, kertbe, vagy közintézményekbe is. (x)

Gyártója egy 1867-ben alapított, családi kézben lévő vállalkozás, amelynek központja a dél-angliai Andoverben van. Az ilyen hosszú és sikeres működés az általa gyártott, igen keresett és kiváló minőségű termékeknek köszönhető. A vállalat ma a világ első számú lépcsőlift-gyártója, évente mintegy 20 ezer lépcsőliftet gyárt és értékesít világszerte.

 

A lépcsőlift a lépcsőhöz rögzített sínen, elektromos meghajtással mozgó szék. A sínpálya vonalvezetésétől és felhasználási helyétől függően készül egyenes, vagy íves, kültéri, vagy beltéri használatra egyaránt. Működési elve leginkább a fogaskerekű vasútéhoz hasonlít.

Többféle kialakítású, komfortfokozatú és felszereltségű székkel rendelhető, számos beépített biztonsági eleme van a zavartalan és balesetmentes működés érdekében. Akkumulátorról működik, amely automatikusan töltődik, ezáltal áramszünet idején is használható. Az alapfelszereltség része két távvezérlő, amelyekkel hívható, illetve küldhető a szék. A könnyebb ki- és beszállás érdekében az ülés elforgatható, használaton kívül pedig a lábtartóval és a kartámasszal együtt felhajtható. A székhez különféle színű és anyagú kárpitozás rendelhető.

A telepítés alapvető feltétele, hogy a lépcső szélessége elérje 70-75 cm-t. A helyszín felmérése digitális fototechnikával történik, számítógépes szoftver tervezi meg a pályát és ennek alapján a sín legyártása egyedileg, az adott lépcsőhöz illeszkedően történik! A lépcsőlift telepítése nem jár bontási munkálatokkal és csak néhány órát vesz igénybe.

POLIZO
Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
2011 Budakalász, József A. út 75.
Telefon: 06-26-540-315, 06-26-540-316.
Kereskedelmi képviselő: 06-20/550-2774
E-mail: info@stannah.hu
www.stannah.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik