Sportfogadás: különleges ajándék nőnapra a Tippmixnél

Vágólapra másolva!
2019.03.07. 17:23
A Szerencsejáték Zrt. oddsmesterei március 8-án különleges ajánlattal várják a sportfogadások rajongóit, mellyel egyben a női sportolók eredményei előtt tisztelegnek. A női mérkőzések egyre népszerűbbek a sportfogadók körében, amit jól mutat az is, hogy olykor egy női kézilabda-mérkőzéssel több nyereményt jegyeznek, mint a Real Madrid aktuális bajnokijával.

A Szerencsejáték Zrt. Odds Központjának szakemberei rendszeresen jelentkeznek egyedi, tematikus szelvényajánlókkal a Tippmix és Tippmixpro szemfüles játékosai számára. A március 8-ra összeállított egyik ajánlat fókuszában ezúttal a női sportolók egyéni- és csapatmérkőzései állnak. A különleges Nőnapi ajánlat a tavalyi évben igen nagy népszerűségnek örvendve bekerült az adott hét 10 legnépszerűbb ajánlója közé a beérkezett tétek alapján. A Tippmix a hagyományokat folytatva az idei évben is szeretne tisztelegni a női sportolók eredményei előtt.

Az elmúlt években folyamatosan növekszik a fogadói érdeklődés a hölgyek főszereplésével zajló sportesemények iránt, 2018-ban a beérkezett egységnyi fogadások alapján a női labdarúgó BL-döntő volt a legnépszerűbb női esemény. A Wolfsburg–Lyon mérkőzésre a Tippmixen és a Tippmixprón összesen több mint 287 ezer fogadás érkezett, az idei évben pedig még nagyobb figyelem kísérheti az eseményt, hiszen ezúttal Budapest ad otthont az UEFA női Bajnokok Ligája döntőjének.

Második helyen a Győr–CSM Bukarest női kézilabda-mérkőzés végzett 218 ezer fogadással. Jól jelzia női kézilabda BLkedveltségét, hogy a sorozathosszú távú, a végső győztesre vonatkozó fogadása is igen népszerű volt, hiszen összességébena két játékon 173692 egységnyi fogadás érkezett berá. A Tippmixen több tipp futott be erre az outrightra, mint a férfi labdarúgó BL hasonló fogadási lehetőségére.

A megkötött fogadások mellett a mérkőzésekkel nyert összegek is kiemelkedő mutatókkal bírtak a tavalyi évben. A győri lányok sorozatban harmadik BL-döntőjén, a Győr–Vardar mérkőzésén 67.70 millió forintot nyertek a szerencsés játékosok. Külön érdekesség, hogy ebben az időszakban ez az esemény több pénzt hozott a fogadóknak, mint a PSG, a Barcelona, a Bayern München vagy akár a Real Madrid akkor aktuális bajnoki mérkőzése.

A tavalyi legek sorából kiemelkedett az év női sportolójának is megválasztott Kozák Danuta szereplése. Arra a három versenyszámra, amelyek mindegyikén aranyat nyert a vb-n a magyar kajakos hölgy, összesen közel 41 ezer egységnyi fogadást adtak le a játékosok. Nem hiányoztak a teniszsport szerelmesei sem, hiszen Babos Tímea páros döntőjére a US Openen a megkötött fogadások száma meghaladta a 30 ezret is.

A 2019-es évben is rengeteg izgalmas eseménnyel várják a fogadókat a női sportolók, így érdemes figyelemmel kísérni a meccsnaptárat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik