Póker: a semmiből berobbanó magyar kedvenc erre költötte nyereményét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.01. 11:38
Györgyi Krisztiánnak egyetlen verseny elég volt, hogy mindenki megjegyezze a nevét, aki követi a pókervilág történéseit. A magyar fiú egy 5 eurós (kb. 1500 forint) selejtezőből jutott el Monte-Carlóba. És a Blikknek most azt is elárulta, mire költötte nyereményét.

„Fél óra alatt nyertem akkora összeget, amit ugyanennyi idő alatt el is tudtam volna költeni ostobaságokra. Azonban nem így tettem, hetekig csak az internetet bújtam és lakásokat néztem. Végül Budapesthez közel vettem egy házat a családomnak” – mondta a Blikknek a semmiből berobbanó magyar pókerjátékos.

PokerNews on Twitter

Györgyi Krisztián Monte-Carlóban az 5. helyen végzett a versenyen, amivel 184 ezer eurót, azaz 59 millió forintot tehetett zsebre.„Fél óra alatt nyertem akkora összeget, amit ugyanennyi idő alatt el is tudtam volna költeni ostobaságokra. Azonban nem így tettem, hetekig csak az internetet bújtam és lakásokat néztem. Végül Budapesthez közel vettem egy házat a családomnak” – mondta a Blikknek a semmiből berobbanó magyar pókerjátékos.

PokerNews on Twitter

Györgyi Krisztián Monte-Carlóban az 5. helyen végzett a versenyen, amivel 184 ezer eurót, azaz 59 millió forintot tehetett zsebre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik