nemzetisport.hu 2017.07.14 23:48 Frissítve: 2017.07.14 23:49

NS: varázs a vízen; Sallai – olasz vagy spanyol? – szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 
Lélegzetelállító megnyitóval kezdődött el a vizes vb. Fényképes összeállításunk mellett már az előttünk álló bő két hétre hangulunk. Interjút olvashatnak Gangl Edinával, aki világéletében kapus volt, Hosnyánszky Norberttel, aki alighanem utolsó vb-jére készül és Rasovszky Kristóffal, akinek feltett szándéka, hogy érmet nyer a füredi öbölben nyílt vízen.

Kezdődik az OTP Bank Liga 2017–2018-as idénye, rögtön a címvédő Honvéd meccsével. Érdekességek, összeállítások, esélylatolgatások a szombati három meccs előtt.

Egymással ellentétes érzések uralkodnak a Fradi és a Videoton játékosaiban és edzőiben.
Visszatekintő az Európa-liga csütörtöki magyar meccseire.

Sallai Roland Felcsúton edz, de esze ágában sincs ott maradni. A Palermóból hazatérő válogatott játékos Sinkovics Gábornak elmondta, hogy jó eséllyel Olaszországban vagy Spanyolországban folytatja a pályafutását.

Sztojan Ivkovics immár Ivkovics Sztojan – Fazekas Zoltánnak elárulta, hogy újsütetű magyar állampolgárként magyar szívvel vezeti majd a kosárlabda-válogatottat az Eb-re, és hogy a csíksomlyói búcsú mekkora hatással volt rá…

És ha szombat, akkor Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – egyebek mellett Varga Sándorral, a kárpátaljai játékosügynökkel, a Gyulai Memorial sztárjaival és Harsányi Leventével.

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.11.15 23:22:39

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A következő év fontos újítása a Nemzeti Sportinformációs Rendszer, amely márciustól már élesben működik.

2017.11.15 00:35:44

Egyéb egyéni BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Az első számú felelős természetesen Carlo Tavecchio, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke, aki három és fél éve tartó regnálása óta napról napra bizonyítja alkalmatlanságát. Azután választották meg a posztra, hogy a brazíliai vb csoportkörének utolsó meccse, az Uruguay elleni, kiesést jelentő 0–1 után Cesare Prandelli szövetségi kapitány és Giancarlo Abete szövetségi elnök kéz a kézben lemondott.

2017.11.14 00:08:45

Egyéb egyéni BÁLINT MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem azért, mert Laci bácsinak most rossz – hanem mert az ő személye és bukása talán visszatartja majd a következő Kiss Lászlót, és megmenti a következő potenciális áldozatot. És ez a fontos. Ez a legfontosabb.

2017.11.11 10:11:01

Egyéb egyéni SINKOVICS GÁBOR

„Vajon Georges Leekens partnernek tekint-e, ha azt kérdezem: három védővel játszunk vagy néggyel...?”

2017.11.10 00:05:23

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Ne csak a testüket, a fejüket is „eddzék”.