NS: Újpesti átverés; Vettel megúszta – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.03. 23:29
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Mindenki ellene van, mégis megváltozhat az Újpest logója. Vagy mégsem? A szurkolóknál és az anyaegyesületnél, az UTE-nál mindenesetre kiverte a biztosítékot a futball kft. döntése.
Mindenki ellene van, mégis megváltozhat az Újpest logója. Vagy mégsem?
A szurkolóknál és az anyaegyesületnél, az UTE-nál mindenesetre kiverte a biztosítékot a futball kft. döntése.

Pietsch Tibor Máltára bizakodó Videotont kísért el – a fehérváriak is tudják, hogy a Balzan elleni kedd esti El-visszavágó becsületbeli ügy.

Joachim Löw irigylésre méltó helyzetben van. A németek kapitánya addig kísérletezett, amíg megnyerte a Konföderációs Kupát, és most főhet a feje, hogy a jövő évi vb-re – kit hagyjon otthon…

…Marco Reust biztosan elviszi Oroszországba, ha a Dortmund szélsője egyszer az életben egészséges lesz. Tóth Ádám írása a peches klasszis kálváriájáról.

Sebastian Vettel megúszta. Bár egyes orgánumok már hangosan kizárták a német pilótát az Azeri Nagydíjról, az FIA bejelentette, hogy nem lesz folytatása a Vettel–Hamilton afférnak.

A keddi Gyulai Memorial atlétikai verseny egyik legnagyobb sztárjával, David Rudishával Vincze Szabolcs beszélgetett. A kenyai csodafutó elárulta, csak amiatt aggódik, hogy egyre kisebb az esélye megdönteni saját, öt éve felállított 800-as világcsúcsát.

És ha kedd, akkor Kihívás melléklet 8 oldalon – a népszerű Pufisarokkal és Vincze András árulkodó fülcimpájával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik