HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.22 22:23 Frissítve: 2018.01.22 23:13

NS: Rudolf: Hajrá, Szpari!; Schuch: „A csapatot egyben kell tartani” – kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Rudolf Gergely szurkol a Nyíregyházának, miközben elment Balmazújvárosba. A korábbi válogatott csatár Bodnár Tibornak azt is elmesélte, hogy NB II-es csapatánál nem volt nála fúró, és nem kért pénzt a távozásakor…

Kazahsztán? Skócia? Nemzetek Ligája C-csoport? 2018-ra ez vár a magyar labdarúgó-válogatottra, és Bodnár Zalán azt is megnézte, hogy van-e esély komolyabb, például vb-résztvevő ellenfelekre.

Michal Hipp szerint nincs európai csapat, amelyik csak támad, vagy csak védekezik. Nem meglepő, a Haladás sem ezt tervezi. Babják Bence a szlovák vezetőedzőtől azt is megtudta, miért néznek pokoli tavasz elé a szombathelyiek.

Schuch Timuzsin kritikus és önkritikus. Férfi kézilabda-válogatottunk csapatkapitánya a siralmas Eb-szereplés után elmondta, miért bízik mégis Ljubomir Vranjesban.

…és persze Fucsovics és Federer, Babos és Djokovics. Szűcs András Melbourne-ben mindenkivel beszélt, aki ezen a magyar szemmel még most is hihetetlen hétfőn pályára lépett.

Ha pedig kedd, akkor Tenisz melléklet 4 oldalon – kikről másokról? – Szeles Mónikáról, Fucsovics Mártonról és Babos Tímeáról, avagy a tökéletes évkezdetről.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.20 00:51:42

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Inkább „kimozgom” magamból a feszültséget, mintsem hogy betokosodjon, s részemmé váljon a gyűlölet. A sport erre is jó módszer, tessék elhinni!

2018.05.17 13:02:46

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ígéretesen induló karrier, zaklatás, bujkálás és félelem, maradandó hegek és az út a boldogságig.

2018.05.11 10:52:06

Egyéb egyéni RÁC BENEDEK BALÁZS

Identitásképző ragaszkodás a sport világában • Régen minden más volt. Még a klubhűség is.

2018.05.16 23:48:46

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Tucatjával kerülgetnek a futók, amikor a budai rakpartra kanyarodva a piros lámpánál beszorulva kénytelen vagyok a zebrán megállni; nem lehet úgy átvinni a gyerkőcöket a nagyszülőkhöz, hogy a tízperces út alatt ne lássunk vagy harminc bringást; egyre több a tó- vagy folyóátúszó, hamar betelnek a túralétszámok, dagadnak az izmok a fitnesztermekben.

2018.05.11 23:12:50

Egyéb egyéni IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Vigyázni kell, sajnos mind gyakrabban olvashatunk a remélhetően mégis egészen elenyésző számú esetről, amikor … bácsi, netán … néni nem éppen a legmegfelelőbben értelmezi az edzői, oktatói szerepkört.

HIRDETÉS
HIRDETÉS