HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.08 22:09 Frissítve: 2018.07.08 22:20

NS: regény a kihagyott 11-esről; mit mond a pópa az égre mutató játékosokról? – hétfő

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

A negyeddöntő után szabadnap volt a labdarúgó-világbajnokságon – persze csak a csapatok számára. A helyszínről tudósító kollégáink ezúttal is számos érdekességgel jelentkeztek

Csillag Péter szemtanúja volt az oroszok szombat esti kiesésének, s a horvátok elleni tizenegyespárbaj során annyira megragadta Mário Fernandes viselkedése, hogy regényt írt kihagyott tizenegyeséről. Ezt követően arra is maradt ereje és ideje, hogy interjút készítsen Szergej Moroz atyával, aki a Nyizsnyij Novgorod-i Alekszandr Nyevszkij-székesegyház pópája, és többek között az égre felmutató játékosokról is beszélt.

A társadalmi és kulturális kérdéseket érintő témákban nagy szeretettel elmélyülő kollégánk, Szeli Mátyás ezúttal a torna legnyugatibb helyszínéül szolgáló Kalinyingrád utcáin sétált. Közben arra kereste a választ, hogyan lehet a város és a régió az „anyaországhoz” olyan közel – és mégis távol. Riportjában többek között azt feszegeti, mi lesz, ha a torna után beköszöntenek az unalmas hétköznapok, és mi lesz a sorsa a Kalinyingrád Stadionnak, amelyben a helyi másodosztályú csapat futballozik maroknyi lelkes szurkoló előtt.

A nemzetisport.hu oldalunkat napról napra érdekes és izgalmas beszámolókkal, valamint tudósításokkal gyarapító Ilku Miklós ezúttal az angol–svéd negyeddöntőt értékelte. Mihelyst véget ért a mérkőzés a szamarai Kozmosz Arénában, munkatársunk a stadion vegyes zónájába rohant, hogy Harry Kane, valamint Dele Alli véleményét is meghallgassa a szigetországi együttes teljesítményéről. Abban mindketten egyetértettek, hogy nem állnának meg ennyinél, céljuk a döntőbe jutás. A svédek hátvédje, Victor Lindelöf is nyilatkozott, igaz, ő szomorúságában végig leszegett fejjel beszélt.

Ami a vb-n túli életet jelenti: Pietsch Tibor interjút készített a BL-selejtezőre készülő fehérvári futballcsapat edzőjével, Marko Nikoliccsal, Klein Ron a wimbledoni tenisztorna szünnapján arról írt, mit kell kiállnia annak, aki sorban állással szeretne jegyet szerezni a szentélybe, Zsoldos Barna a rendkívül izgalmas Brit Nagydíjról és az azt követő Ferrari, Mercedes szópárbajról is beszámolt. És persze ezúttal sem hiányozhat állandó hétfői múltidéző mellékletünk, a Népsport.
 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.13 15:06:14

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Varga Roli, Szász Kitti és Kálnoki-Kis Dávid megmutatta az övét és leesett az állunk! (X)

2018.07.13 14:02:59

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az idei nemzetközi eredmények alapján a magyarok közül öten is a világ élmezőnyéhez tartoznak.

2018.07.12 15:53:55

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Több mint harminc sportág közül lehet választani a legsportosabb nyári fesztiválon.

2018.07.05 21:35:51

Egyéb egyéni GALAMBOS DÁNIEL, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

Juhász Adrián besegít a családi gazdaságba, míg a szabadidejét igyekszik kislányával, Dézivel tölteni.

2018.07.02 00:25:56

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL A megalomániával az a baj, hogy önmozgása van. Ha a pénz, tehát az üzlet szempontjai vezérlik, esély sincs a megálljra. A futball a legjobb példa rá.

HIRDETÉS
HIRDETÉS