NS: Priskin túl a piroson; Ivkovics szerint a jövőt a klubok írják – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.12. 23:20
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Priskin Tamás már túltette magát a portugálok elleni kiállításon. A ferencvárosi csatár Babják Bencének még egyszer hosszan mesélt a sorsdöntő pirosról, de a Vasas elleni remek gólját sem hallgatta el, és a Fradi bajnoki esélyeiről is szót ejtett.
Priskin Tamás már túltette magát a portugálok elleni kiállításon.
A ferencvárosi csatár Babják Bencének még egyszer hosszan mesélt a sorsdöntő pirosról, de a Vasas elleni remek gólját sem hallgatta el, és a Fradi bajnoki esélyeiről is szót ejtett.

Bódog Tamás nem bírózott! Ellenben például a fiatal játékosok szerepeltetéséről, a szerinte „borzalmas idegenbeli pályáról” és a DVTK bennmaradási esélyeiről már részletesen beszámolt Cserháti Andrásnak

Sallai Roland már a Bernabéuba készül, Csillag Péter pedig a Stadio Olimpicóban figyelte a Roma–Atléticót – avagy két oldalon minden, amit a Bajnokok Ligája első két játéknapjáról tudni érdemes.

Ivkovics Sztojan sikerkapitányként adott kritikus interjút Bobory Balázsnak. Ebben egyebek mellett az elkerülhetetlen generációváltásról, az európai klubokba tartó magyar fiatalokról és klubcsapataink felelősségéről is beszélt. No meg arról, lesz-e még valaha klubedző…

Liu Shaolin Sándor nem most találta ki, hogy az olimpián… Hanem már gyerekként, és erről Kovács Erikának is mesélt.

És ha szerda, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik