nemzetisport.hu 2017.09.12 23:20 Frissítve: 2017.09.12 23:26

NS: Priskin túl a piroson; Ivkovics szerint a jövőt a klubok írják – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Priskin Tamás már túltette magát a portugálok elleni kiállításon. A ferencvárosi csatár Babják Bencének még egyszer hosszan mesélt a sorsdöntő pirosról, de a Vasas elleni remek gólját sem hallgatta el, és a Fradi bajnoki esélyeiről is szót ejtett.

Bódog Tamás nem bírózott! Ellenben például a fiatal játékosok szerepeltetéséről, a szerinte „borzalmas idegenbeli pályáról” és a DVTK bennmaradási esélyeiről már részletesen beszámolt Cserháti Andrásnak

Sallai Roland már a Bernabéuba készül, Csillag Péter pedig a Stadio Olimpicóban figyelte a Roma–Atléticót – avagy két oldalon minden, amit a Bajnokok Ligája első két játéknapjáról tudni érdemes.

Ivkovics Sztojan sikerkapitányként adott kritikus interjút Bobory Balázsnak. Ebben egyebek mellett az elkerülhetetlen generációváltásról, az európai klubokba tartó magyar fiatalokról és klubcsapataink felelősségéről is beszélt. No meg arról, lesz-e még valaha klubedző…

Liu Shaolin Sándor nem most találta ki, hogy az olimpián… Hanem már gyerekként, és erről Kovács Erikának is mesélt.

És ha szerda, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.11.15 23:22:39

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A következő év fontos újítása a Nemzeti Sportinformációs Rendszer, amely márciustól már élesben működik.

2017.11.15 00:35:44

Egyéb egyéni BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Az első számú felelős természetesen Carlo Tavecchio, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke, aki három és fél éve tartó regnálása óta napról napra bizonyítja alkalmatlanságát. Azután választották meg a posztra, hogy a brazíliai vb csoportkörének utolsó meccse, az Uruguay elleni, kiesést jelentő 0–1 után Cesare Prandelli szövetségi kapitány és Giancarlo Abete szövetségi elnök kéz a kézben lemondott.

2017.11.14 00:08:45

Egyéb egyéni BÁLINT MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem azért, mert Laci bácsinak most rossz – hanem mert az ő személye és bukása talán visszatartja majd a következő Kiss Lászlót, és megmenti a következő potenciális áldozatot. És ez a fontos. Ez a legfontosabb.

2017.11.11 10:11:01

Egyéb egyéni SINKOVICS GÁBOR

„Vajon Georges Leekens partnernek tekint-e, ha azt kérdezem: három védővel játszunk vagy néggyel...?”

2017.11.10 00:05:23

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Ne csak a testüket, a fejüket is „eddzék”.