HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.07 23:56 Frissítve: 2017.12.08 01:04

NS: portugál az Eiffel-toronyban; boldog kézisek – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk!

HIRDETÉS

 

Természetesen ismét Cristiano Ronaldo kapta meg az Aranylabdát. A párizsi Eiffel-toronyban pózoló Real-sztár ötödször végzett az élen, a France Football szavazásáról Smahulya Ádám írt.

Király Gábor szerint a Haladás életfilozófia. A Haladás 108-szoros válogatott kapusával Zombori András beszélgetett a szombati, Videoton elleni évzáró előtt, amelyen a szombathelyiek sorozatban a harmadik győzelmükre készülnek.

Véget ért a Bajnokok Ligája csoportköre. Egyoldalas összeállításunkban az ősz legjeit vettük számba.

Továbbjutott a női kézilabda-válogatott a vb-n. Bálint Mátyás kétoldalas helyszíni tudósításában csupa-csupa boldog ember nyilatkozik Kim Rasmussen kapitánytól Kovacsics Anikón át Bíró Blankáig, itthon pedig még a szőrösszívű NS-szakértő, Laurencz László is elolvadt a látottaktól.

Németh Nándor rámegy az egyéni számokra az úszók rövid pályás Eb-jén. Kovács Erika interjújából kiderül, hogy a váltóban vb-bronzérmes, az ifikorból épp kinövő sprinter annak ellenére bízik magában, hogy rövid pályán a gyenge fordulói miatt amúgy nem számít favoritnak. Úszni viszont tud.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – egyebek mellett Csapó Dudi szerelmeivel és sportos tv-műsorral.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.18 23:03:24

Egyéb egyéni BOBORY BALÁZS

NS-VÉLEMÉNY. Tokióban, Párizsban megkaphatjuk a bizonyítékot is.

2018.10.17 23:08:43

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ideális körülmények között a sportpszichológusnak itt már vastagon benne kellene lennie a történetben. Leginkább azzal, hogy tudatosítsa a sportolóban: a sérüléssel és fájdalommal kapcsolatos érzései, gondolatai teljesen normálisak, a sikeres rehabilitáció részét képezik. Hasonló asszisztenciában azonban egyelőre kevesen részesülnek.

2018.10.17 00:00:47

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Nyilván sporteseményen önként munkálkodni más tétel, mintmondjuk százhetven éve, 1848-ban a haza hívására – »Kossuth Lajos azt üzente...« – magunktól bevonulni a honvédség lobogója alá.

2018.10.17 13:34:33

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Negyvenkilencedik alkalommal adták át az Élen a sportban, élen a tanulásban kitüntető címet az iskolában és a versenypályán egyaránt kiemelkedően teljesítő fővárosi fiataloknak. A díj üzenete az évek során nem változott: az iskola és versenysport összehangolása a diákok, az edzők, a szülők és a tanárok számára egyaránt fontos feladat. Jövőre a jubileumi dijátadó egybeesik majd a Budapest, Európa sportfővárosa programsorozatával.

2018.10.15 23:42:43

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A búcsú ne feltétlenül szép legyen, inkább – megnyugtató. Mert a virágcsokrokkal, a vázákkal, a névre szóló mezekkel tele a padlás, a lelátóról érkező vastaps is megszokott, ám az már kevésbé, hogy az egykori klasszis valóban érezze a törődést, a megbecsülést.

HIRDETÉS
HIRDETÉS