NS: portugál az Eiffel-toronyban; boldog kézisek – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.07. 23:56
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk!

Természetesen ismét Cristiano Ronaldo kapta meg az Aranylabdát. A párizsi Eiffel-toronyban pózoló Real-sztár ötödször végzett az élen, a France Football szavazásáról Smahulya Ádám írt.
Természetesen ismét Cristiano Ronaldo kapta meg az Aranylabdát.
A párizsi Eiffel-toronyban pózoló Real-sztár ötödször végzett az élen, a France Football szavazásáról Smahulya Ádám írt.

Király Gábor szerint a Haladás életfilozófia. A Haladás 108-szoros válogatott kapusával Zombori András beszélgetett a szombati, Videoton elleni évzáró előtt, amelyen a szombathelyiek sorozatban a harmadik győzelmükre készülnek.

Véget ért a Bajnokok Ligája csoportköre. Egyoldalas összeállításunkban az ősz legjeit vettük számba.

Továbbjutott a női kézilabda-válogatott a vb-n. Bálint Mátyás kétoldalas helyszíni tudósításában csupa-csupa boldog ember nyilatkozik Kim Rasmussen kapitánytól Kovacsics Anikón át Bíró Blankáig, itthon pedig még a szőrösszívű NS-szakértő, Laurencz László is elolvadt a látottaktól.

Németh Nándor rámegy az egyéni számokra az úszók rövid pályás Eb-jén. Kovács Erika interjújából kiderül, hogy a váltóban vb-bronzérmes, az ifikorból épp kinövő sprinter annak ellenére bízik magában, hogy rövid pályán a gyenge fordulói miatt amúgy nem számít favoritnak. Úszni viszont tud.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – egyebek mellett Csapó Dudi szerelmeivel és sportos tv-műsorral.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik