NS: Miklós Edit: „Nem volt korai”; Vranjes még építkezik – péntek

Vágólapra másolva!
2018.01.18. 22:59
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.


Miklós Edit eloszlatta azokat a tévhiteket, amelyek szerint nem volt százszázalékos állapotban, és ez okozta súlyos síbalesetét. A Pjongcsangról emiatt lecsúszó, lassan harmincéves alpesi síző emellett arról is beszélt, hogy mennyi esélyét látja az újabb olimpiai ciklus teljesítésének.

Paintsil jön – vagy mégsem? A Ferencváros ghánai játékosának folytatásos regénye tovább íródik – most éppen az a valószínűbb, hogy visszatér.
Miklós Edit
eloszlatta azokat a tévhiteket, amelyek szerint nem volt százszázalékos állapotban, és ez okozta súlyos síbalesetét. A Pjongcsangról emiatt lecsúszó, lassan harmincéves alpesi síző emellett arról is beszélt, hogy mennyi esélyét látja az újabb olimpiai ciklus teljesítésének.

Paintsil jön – vagy mégsem? A Ferencváros ghánai játékosának folytatásos regénye tovább íródik – most éppen az a valószínűbb, hogy visszatér.

...mindeközben Leandróval Babják Bence beszélgetett, és a magyar-brazil védő egyebek mellett arról is szót ejtett, hogy szerinte mi dönthet a Videoton elleni aranycsatában.

Az oroszok lélekben már a futball-vb-n vannak. Alekszej Szorokin, a nyári torna szervezőbizottságának vezetője az egekbe szökő költségekről, a létesítmények fenntarthatóságáról és a vb pozitív hozadékairól beszélt. Tóth Ádám írása.

Simon József Ljubomir Vranjessel a balul sikerült Eb után arról beszélgetett, hogy mivé forrhatja ki magát Tokióig férfi kézilabda-válogatottunk. A Nemzeti Sport osztályzókönyvére pedig természetesen az alacsony értékek a jellemzőek...

…és ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – Vámos Márton-interjúval és a televíziók egyhetes sportműsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik