NS: megtört az átok!; Amerikait igazoltak Liuék – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.03. 23:30
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Hét oldalon minden, amit a labdarúgó-világbajnokság keddi napjáról tudni érdemes. Először nyertek 11-esekkel az angolok, Svédország kibrusztolta Svájc ellen, Sztanyiszlav Csercseszov magyar kapcsolatai, Szabics Imre, az osztrák szövetség megfigyelője – és csodálatos futballistafrizurák.
Hét oldalon minden, amit a labdarúgó-világbajnokság keddi napjáról tudni érdemes.
Először nyertek 11-esekkel az angolok, Svédország kibrusztolta Svájc ellen, Sztanyiszlav Csercseszov magyar kapcsolatai, Szabics Imre, az osztrák szövetség megfigyelője – és csodálatos futballistafrizurák.

Mutaz Essza Barsim időről időről bizonyítja, hogy nem létezik gravitáció. A katari magasugró Székesfehérváron már a 246 centivel is kokettált, és a még hiányzó olimpiai aranynál is jobban motiválja, hogy jövőre Katarban rendezik a vb-t.

John-Henry Krueger személyében minőségi embert igazolt a magyar short track-válogatott. Pjongcsang 1000 méteres ezüstérmese magyar állampolgárként kívánja olimpiai bajnok váltónkat hasonló sikerekhez segíteni. Kovács Erika interjúja.

Fucsovics Márton örül, hogy egyáltalán rajthoz tudott állni Wimbledonban. Klein Ron helyszíni tudósításából kiderül, hogy a sérüléséből épphogy felépülő magyar teniszező Benneteau elleni veresége igencsak gyenge színvonalú meccsen született meg – párosban még lehet javítani.

Ha pedig szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik