HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.17 23:14 Frissítve: 2018.05.17 23:26

NS: Lukács Viktóriáéknak ízlett a strucctojásrántotta – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak a Román Labdarúgó-szövetség elnöke. Razvan Burleanu is jelen volt Csíkszeredában a román és a magyar U15-ös válogatott mérkőzésén. A mindössze 33 éves sportvezető példaértékűnek mondta, ahogyan a magyar kormány megváltoztatta a törvényi hátteret, lehetővé téve a sport kiemelt támogatását. Beszélt arról is, milyennek látja a két ország futballkapcsolatait, milyen haszna lehet a feleknek a székelyföldi akadémiából, és miként igyekeznek változtatni a korábban feszült viszonyon. Reagált a kolozsvári klubot érő vádakra is.

Tizedik helyen végzett a Bundesligában a Hertha BSC. A berlini csapat tagjai, az elnöktől a stábtagokon át a futballistákig, Mallorcán pihenik ki az évad fáradalmait, Dárdai Pál onnan adott interjút lapunknak. A szakember szerint a tíz közé kerülés volt a cél a bajnokságban, ami reális vállalást jelentett, hiszen párhuzamosan az Európa-ligában is versenyeztek. Hogy a kettős terhelésnek milyen kockázatai vannak, arról Kölnben és Freiburgban sokat tudnának mesélni. A tréner pedig arról mesélt, milyen változásokat tervez a keretben, s milyen élményt jelentett, amikor először küldte pályára a felnőttek között Palkó fiát.

Sokáig emlékezetes versenyt produkált Barcelonában Romain Grosjean. A Haas F1-es pilótája nem sokkal a rajt után megpördült, de nem fékezte le az autóját, hanem próbált irányba fordulni, ám ezzel kiütötte a versenyből két ellenfelét is. A riválisok kemény kritikával illették a franciát, akinek a tehetsége nem kétséges, ugyanakkor kiszámíthatatlan a teljesítménye. Idén például öt futam után nulla ponttal áll. Hogy mi is lehet a probléma Grosjeannal, arra is igyekeztünk választ találni.

A Sportkrém e heti vendége Lukács Viktória. A Ferencváros válogatott kézilabdázója egy farmon nőtt fel, a kert végében struccokat tartottak. Egyszer kíváncsiságból megkóstolták, milyen a strucctojásból készült rántotta, s nem csalódtak, az ízvilága hasonló volt, mint a tyúktojásé, viszont egy darab is elég volt az egész család jóllakatásához. Viktória mesélt arról is, hogy fiatal játékosként egy alkalommal elfelejtette bevinni a Ferencváros edzésére a jelzőtrikókat, s amíg elment értük az öltözőbe, a többieknek büntetőköröket kellett futniuk.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.18 23:25:30

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Oké, mindketten festetik a hajukat, és Sly a botoxtól sem riadt vissza, ettől még le a kalappal a »forever young« legendák előtt, hogy képtelenek lankadni.

2018.09.18 11:16:05

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.09.17 17:14:57

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Volt, aki a meccse félidejében közölte, elég volt • Niki Lauda az 1979-es Kanadai Nagydíj szabadedzésén sokkolta a világot.

2018.09.17 15:47:26

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Mindössze egy évvel bemutatása után továbbra is kitart a piacvezető Nissan LEAF-et övező lelkesedés Magyarországon. (x)

2018.09.16 23:24:04

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Roppant népszerűek voltunk Szöulban az olimpia napjaiban. Még a taxisofőrök arca is felderült, amikor magyarok szálltak be az autójukba, más kérdés, hogy nem mindig találtak oda a megadott címre.

HIRDETÉS
HIRDETÉS