HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.14 23:36 Frissítve: 2018.02.14 23:37

NS: Lőw az elemzés mestere; Ambros Martín gondolkozik – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Izgalmas, érdekes volt a szerda is a pjongcsangi téli olimpián. A rövid pályás gyorskorcsolyában is kiváló holland Jorien ter Mors most a nagypályás változatban lett aranyérmes, ugyancsak győzött a korábban zaklatási ügybe is keveredő hódeszkás Shaun White, s az is kiderült, hogy Liu Shaolin Sándor nehéz sorsolást kapott a szombati 1000 méteres negyeddöntőben. És persze még számos más érdekesség is történt, mi pedig mindenről beszámolunk.

A bajnoki címre hajtó Otigba Kenneth, a Ferencváros labdarúgócsapatának középhátvédje nem tulajdonít különösebb jelentőséget Lokomotiv Moszkva legyőzésének, ám örül, hogy a zöld-fehérek kapták a legkevesebb gólt az NB I-ben, ahogyan annak is, hogy Joseph Paintsil maradt. Borsi Gergely interjúja.

Két edzés között egy meccs, 17 évesen a nagyok között és gólok testvéri elosztásban – érdekes pillanatképek Pietsch Tibor tollából a spanyolországi felkészülését lezáró Videoton mindennapjairól.

Lőw Zsolt, az RB Leipzig másodedzője ezúttal is aprólékosan feltérképezte az aktuális ellenfelet, csakhogy a Napolin szinte lehetetlen fogást találni, ám ha sikerül, olasz módjára ünnepel, árulta el lapunknak a lipcseiek másodedzője.

Egyelőre semmi sem dőlt el: sem az, hogy marad, sem az, hogy távozik Ambros Martín a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának kispadjáról. Az viszont tény, hogy tárgyal az orosz Rosztov-Don együttesével. Bálint Mátyás írása.

A magyar női kosárlabda-válogatott szavakkal kifejezhetetlen izgalmak után legyőzte Litvániát, s nagyon közel került ahhoz, hogy ismét kijusson az Európa-bajnokságra. Kollégáink természetesen ott voltak a nagy győzelemnél.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.15 23:42:43

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A búcsú ne feltétlenül szép legyen, inkább – megnyugtató. Mert a virágcsokrokkal, a vázákkal, a névre szóló mezekkel tele a padlás, a lelátóról érkező vastaps is megszokott, ám az már kevésbé, hogy az egykori klasszis valóban érezze a törődést, a megbecsülést.

2018.10.14 23:26:14

Egyéb egyéni PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Számos olyan életutat találhatunk a UFC berkein belül, amelyekből a bálványkereső fiatalok is sokat tanulhatnak, de nem a nézettséget és a bevételeket növelő hangulatfokozással.

2018.10.13 23:47:50

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Egyetlen érv sem szól amellett, hogy Magyarország éppen tizenkét bajnokát emelje fel egy megkülönböztetett elit kasztba, és azok mind hatvan éven felüliek legyenek. Tizenkettő egyébként is egy tucat, és a nemzet sportolói végképp nem tucatemberek.

2018.10.09 11:39:35

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Előszőr Magyarországon 7 IFBB Profi kártya a tét.

2018.10.08 23:26:12

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Akkoriban az edzők közül esténként sokan megjelentek kimaradásra hajlamos játékosaik lakásán, hogy ellenőrizzék, otthon vannak, időben ágyba bújtak-e, hiszen már akkor is a következő meccs volt a legfontosabb.

HIRDETÉS
HIRDETÉS