HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.14 23:36 Frissítve: 2018.02.14 23:37

NS: Lőw az elemzés mestere; Ambros Martín gondolkozik – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Izgalmas, érdekes volt a szerda is a pjongcsangi téli olimpián. A rövid pályás gyorskorcsolyában is kiváló holland Jorien ter Mors most a nagypályás változatban lett aranyérmes, ugyancsak győzött a korábban zaklatási ügybe is keveredő hódeszkás Shaun White, s az is kiderült, hogy Liu Shaolin Sándor nehéz sorsolást kapott a szombati 1000 méteres negyeddöntőben. És persze még számos más érdekesség is történt, mi pedig mindenről beszámolunk.

A bajnoki címre hajtó Otigba Kenneth, a Ferencváros labdarúgócsapatának középhátvédje nem tulajdonít különösebb jelentőséget Lokomotiv Moszkva legyőzésének, ám örül, hogy a zöld-fehérek kapták a legkevesebb gólt az NB I-ben, ahogyan annak is, hogy Joseph Paintsil maradt. Borsi Gergely interjúja.

Két edzés között egy meccs, 17 évesen a nagyok között és gólok testvéri elosztásban – érdekes pillanatképek Pietsch Tibor tollából a spanyolországi felkészülését lezáró Videoton mindennapjairól.

Lőw Zsolt, az RB Leipzig másodedzője ezúttal is aprólékosan feltérképezte az aktuális ellenfelet, csakhogy a Napolin szinte lehetetlen fogást találni, ám ha sikerül, olasz módjára ünnepel, árulta el lapunknak a lipcseiek másodedzője.

Egyelőre semmi sem dőlt el: sem az, hogy marad, sem az, hogy távozik Ambros Martín a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának kispadjáról. Az viszont tény, hogy tárgyal az orosz Rosztov-Don együttesével. Bálint Mátyás írása.

A magyar női kosárlabda-válogatott szavakkal kifejezhetetlen izgalmak után legyőzte Litvániát, s nagyon közel került ahhoz, hogy ismét kijusson az Európa-bajnokságra. Kollégáink természetesen ott voltak a nagy győzelemnél.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.12 10:57:59

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

Példaértékű hitét, kitartását a Küldetés című filmből ismerhettük meg.

2018.08.14 19:49:15

Egyéb egyéni M. G.

Az új-zélandi ritmikus gimnasztikázó, Katherine Paton működő vese nélkül is folytatta élsportolói karrierjét.

2018.08.08 23:44:25

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A szaunáról szintén órákat tudnék mesélni, például próbáljon meg valaki ugrókötelezni nyolcvan fokban…

2018.08.08 16:09:51

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Legyél te is sportújságíró, tanulj nálunk a legjobbaktól! A TE és az MSÚSZ közös képzése az NS kiadójának közreműködésével.

2018.08.05 23:51:46

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A sportelit legjobbjai csak a szó fizikai értelmében (rágás, nyelés, emésztés) esznek, egyébként pedig táplálkoznak. Ráadásul csak kevéssé bízva a természet, a test erejében, még ki is egészítik a táplálkozásukat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS