nemzetisport.hu 2018.02.14 23:36 Frissítve: 2018.02.14 23:37

NS: Lőw az elemzés mestere; Ambros Martín gondolkozik – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

Izgalmas, érdekes volt a szerda is a pjongcsangi téli olimpián. A rövid pályás gyorskorcsolyában is kiváló holland Jorien ter Mors most a nagypályás változatban lett aranyérmes, ugyancsak győzött a korábban zaklatási ügybe is keveredő hódeszkás Shaun White, s az is kiderült, hogy Liu Shaolin Sándor nehéz sorsolást kapott a szombati 1000 méteres negyeddöntőben. És persze még számos más érdekesség is történt, mi pedig mindenről beszámolunk.

A bajnoki címre hajtó Otigba Kenneth, a Ferencváros labdarúgócsapatának középhátvédje nem tulajdonít különösebb jelentőséget Lokomotiv Moszkva legyőzésének, ám örül, hogy a zöld-fehérek kapták a legkevesebb gólt az NB I-ben, ahogyan annak is, hogy Joseph Paintsil maradt. Borsi Gergely interjúja.

Két edzés között egy meccs, 17 évesen a nagyok között és gólok testvéri elosztásban – érdekes pillanatképek Pietsch Tibor tollából a spanyolországi felkészülését lezáró Videoton mindennapjairól.

Lőw Zsolt, az RB Leipzig másodedzője ezúttal is aprólékosan feltérképezte az aktuális ellenfelet, csakhogy a Napolin szinte lehetetlen fogást találni, ám ha sikerül, olasz módjára ünnepel, árulta el lapunknak a lipcseiek másodedzője.

Egyelőre semmi sem dőlt el: sem az, hogy marad, sem az, hogy távozik Ambros Martín a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának kispadjáról. Az viszont tény, hogy tárgyal az orosz Rosztov-Don együttesével. Bálint Mátyás írása.

A magyar női kosárlabda-válogatott szavakkal kifejezhetetlen izgalmak után legyőzte Litvániát, s nagyon közel került ahhoz, hogy ismét kijusson az Európa-bajnokságra. Kollégáink természetesen ott voltak a nagy győzelemnél.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.23 10:01:07

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Fogyatékosnak lenni nem jelenti azt, vesztesnek lenni – ez volt a monstre rendezvény mottója.

2018.02.20 00:09:41

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL Valószerűtlen, hogy Csecsenföld neve hallatán bárkinek is a sport, a kikapcsolódás és a szórakozás jutna elsőre eszébe.

2018.02.19 13:26:26

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Csütörtökön nyitja meg kapuit a Budapest Boat Show. (x)

2018.02.19 08:01:24

Egyéb egyéni PIRCS ANIKÓ

Győrik Csaba szövetségi kapitány nagy álma, hogy olimpiai számban is legyen siker.

2018.02.16 13:17:51

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Pályázatát a hr@mediaworks.hu e-mail címre várjuk.