HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.14 23:36 Frissítve: 2018.02.14 23:37

NS: Lőw az elemzés mestere; Ambros Martín gondolkozik – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Izgalmas, érdekes volt a szerda is a pjongcsangi téli olimpián. A rövid pályás gyorskorcsolyában is kiváló holland Jorien ter Mors most a nagypályás változatban lett aranyérmes, ugyancsak győzött a korábban zaklatási ügybe is keveredő hódeszkás Shaun White, s az is kiderült, hogy Liu Shaolin Sándor nehéz sorsolást kapott a szombati 1000 méteres negyeddöntőben. És persze még számos más érdekesség is történt, mi pedig mindenről beszámolunk.

A bajnoki címre hajtó Otigba Kenneth, a Ferencváros labdarúgócsapatának középhátvédje nem tulajdonít különösebb jelentőséget Lokomotiv Moszkva legyőzésének, ám örül, hogy a zöld-fehérek kapták a legkevesebb gólt az NB I-ben, ahogyan annak is, hogy Joseph Paintsil maradt. Borsi Gergely interjúja.

Két edzés között egy meccs, 17 évesen a nagyok között és gólok testvéri elosztásban – érdekes pillanatképek Pietsch Tibor tollából a spanyolországi felkészülését lezáró Videoton mindennapjairól.

Lőw Zsolt, az RB Leipzig másodedzője ezúttal is aprólékosan feltérképezte az aktuális ellenfelet, csakhogy a Napolin szinte lehetetlen fogást találni, ám ha sikerül, olasz módjára ünnepel, árulta el lapunknak a lipcseiek másodedzője.

Egyelőre semmi sem dőlt el: sem az, hogy marad, sem az, hogy távozik Ambros Martín a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának kispadjáról. Az viszont tény, hogy tárgyal az orosz Rosztov-Don együttesével. Bálint Mátyás írása.

A magyar női kosárlabda-válogatott szavakkal kifejezhetetlen izgalmak után legyőzte Litvániát, s nagyon közel került ahhoz, hogy ismét kijusson az Európa-bajnokságra. Kollégáink természetesen ott voltak a nagy győzelemnél.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.20 00:51:42

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Inkább „kimozgom” magamból a feszültséget, mintsem hogy betokosodjon, s részemmé váljon a gyűlölet. A sport erre is jó módszer, tessék elhinni!

2018.05.17 13:02:46

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ígéretesen induló karrier, zaklatás, bujkálás és félelem, maradandó hegek és az út a boldogságig.

2018.05.11 10:52:06

Egyéb egyéni RÁC BENEDEK BALÁZS

Identitásképző ragaszkodás a sport világában • Régen minden más volt. Még a klubhűség is.

2018.05.16 23:48:46

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Tucatjával kerülgetnek a futók, amikor a budai rakpartra kanyarodva a piros lámpánál beszorulva kénytelen vagyok a zebrán megállni; nem lehet úgy átvinni a gyerkőcöket a nagyszülőkhöz, hogy a tízperces út alatt ne lássunk vagy harminc bringást; egyre több a tó- vagy folyóátúszó, hamar betelnek a túralétszámok, dagadnak az izmok a fitnesztermekben.

2018.05.11 23:12:50

Egyéb egyéni IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Vigyázni kell, sajnos mind gyakrabban olvashatunk a remélhetően mégis egészen elenyésző számú esetről, amikor … bácsi, netán … néni nem éppen a legmegfelelőbben értelmezi az edzői, oktatói szerepkört.

HIRDETÉS
HIRDETÉS