NS: Lencse lila-zöld álma; MAC-verő Macik – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.17. 23:53
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Lencse Lászlónak nagyon megy az utóbbi hetekben, és az Újpest csatára a kupaelődöntőben szerzett két gólja után már arról beszélt, hogy az álma a Groupama Arénában összecsapni a Ferencvárossal a Magyar Kupáért.
Lencse Lászlónak
nagyon megy az utóbbi hetekben, és az Újpest csatára a kupaelődöntőben szerzett két gólja után már arról beszélt, hogy az álma a Groupama Arénában összecsapni a Ferencvárossal a Magyar Kupáért.

Jól pörögnek a csatáraink, Eb-összeállításunkból kiderül, hogy Bernd Storcknak a jelen formákat figyelembe véve kellemesek lehetnek a gondjai a nyári kezdőcsapat kijelölésekor.

Felcsúti rangadó. Két „hazai" csapat találkozik szombaton a Pancho Arénában – a Puskás oldaláról Fiola Attila tehet sokat a pontszerzésért és a bennmaradásért. A válogatott védő Somogyi Zsoltnak elmondta, hogy emiatt nagy a nyomás, de egyelőre bírja...

Minden, amit a Bayern–Juve utórezgéseiről, no meg az Európa-liga csütörtöki játéknapjáról tudni érdemes.

Sztojan Ivkovics tudja, hogy ha a Szolnok nyer, az természetes, ha kikap, az szenzáció – nos, a Körmendtől éppen kikapott, és Fazekas Zoltánnak elárulta, hogy az alapszakasz után emiatt jelentősebb ráncfelvarrást tervez csapatánál.

Gyulai Miklós atlétaelnök Vincze Szabolcsnak mesélt édesapja, a felejthetetlen Gyulai István emlékének ápolásáról – és Fazekas Róbert riói esélyeiről is.

Söprés és tarolás, avagy ismét Mol Liga-győztes a DVTK, a Macik a MAC-ot verték meg. Kohán Gergely és Szűcs András a Tüskecsarnokból számol be a bajnokavatásról.

Rajt! Zsoldos Barna alig várta, hogy elkezdődjön a Formula–1 2016-os idénye. Felvezető sorozatunk utolsó darabjából kiderül, hogy a rádióforgalmat korlátozó új szabály megosztja a mezőnyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik