NS: Köteles a terror árnyékában; Risztov újra boldog – szerda

Vágólapra másolva!
2015.11.24. 23:20
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Köteles László Brüsszeltől kevesebb mint száz kilométerre igyekszik kikapcsolni a mindennapok terrorfenyegetését, de a karácsonyi bevásárlástól azért óvja a feleségét... Kamler János interjúja.
Köteles László
Brüsszeltől kevesebb mint száz kilométerre igyekszik kikapcsolni a mindennapok terrorfenyegetését, de a karácsonyi bevásárlástól azért óvja a feleségét... Kamler János interjúja.

Kleinheisler László körül olvadt valamicskét a fagyott talaj, még az a csoda is megeshet, hogy a Videoton már a télen elengedi fekete bárányát. De ha nem, akkor nyáron, és akkor sem ingyen...

Csank János, az NB II harmadik helyén álló ZTE edzőjeként nem lehet elégedetlen, de a lazaságot és a vagányságot azért hiányolja fiaiból.

Rafa Beníteznek bizalmat szavaztak Madridban, de ne vegyünk rá mérget, hogy évekig ő lesz a Real mestere. Szeli Mátyás írása.

...és minden egyéb, amit a BL keddi és szerdai játéknapjáról tudni érdemes.

Először edzett együtt a decemberi világbajnokságra készülő női kézilabda-válogatott. Németh András együttese már megismerkedett a hivatalos vb-labdákkal, amelyek, ki nem találnák, csípnek. Bálint Mátyás edzésriportja.

Risztov Éva Kovács Erikának elmesélte, hogy ismét boldog, ismét van kedve edzeni, jó ötlet volt, hogy visszaköltözött Budapestre, és nem nyomasztja sem a riói olimpia, sem az, hogy a Kőér utcában immár ő számít példaképnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik