NS: Kispest, édes itthon; Märcz szerint nincs paktum – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.15. 23:09
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Három mérkőzéssel elkezdődött az OTP Bank Liga 2017–2018-as idénye. Négy oldalon minden, amit a Honvéd győztes rajtjáról, a Mezőkövesd debreceni bravúrjáról és az Újpest paksi döntetlenjéről, továbbá a három vasárnapi meccsről tudni érdemes.
Három mérkőzéssel elkezdődött az OTP Bank Liga 2017–2018-as idénye.
Négy oldalon minden, amit a Honvéd győztes rajtjáról, a Mezőkövesd debreceni bravúrjáról és az Újpest paksi döntetlenjéről, továbbá a három vasárnapi meccsről tudni érdemes.

Vizes világbajnokság 5 + 1 oldalon. Interjú Rasovszky Kristóffal és Risztov Évával, avagy rajt a nyílt vízi úszóversenyeken; beszélgetés Bujka Barbarával – vasárnap indul a női vízilabdatorna; Märcz Tamás szerint nincs paktum, avagy a lehető legtöbbet kell kihozni a férfi pólósok előtt álló két hétből.

Alessandro Nesta-interjú. A Milan világbajnok klasszisa szerint abnormális módon elszabadultak a futballpénzek.

Dragan Alekszics lesz a beugró Szolnokon. Fazekas Zoltán utánajárt, hogy mi szél fújja hirtelen vissza a Tisza partjára a kosarasok régi-új mesterét.

...és tudósítások, interjúk, nyilatkozatok, háttéranyagok a Formula–1-es Brit Nagydíjról, a wimbledoni női döntőről, Michelisz Nobertről és a kajak-kenu Európa-bajnokságról.

És ha vasárnap, akkor Junior melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik