HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.08.22 23:32 Frissítve: 2017.08.23 08:34

NS: Kádár már megbékélt az ingázással; Bardi a Realra is gondol – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Kádár Tamás a hétvégén nem szerepelt a Dinamo Kijev csapatában, de nem kell megijedni: a kezdő tizenegyhez tartozók többségét pihentette a szakmai stáb, hiszen az ukrán klub több fronton is érdekelt. A hátvéd továbbra is ingázik a védelem közepe és bal szárnya között, ám már megbékélt ezzel a helyzettel. Az Andorrától elszenvedett vereség viszont a mai napig bántja, noha nem volt részese a kudarcnak. Hogy mit vár a lettek és a portugálok elleni vb-selejtezőtől, arról is őszintén beszélt a Nemzeti Sportnak.

Árok Ferenc megbecsült alakja a szerb és az ausztrál futballnak. Az edzőként és újságíróként is sikeres szakember a lapunknak adott exkluzív interjúban elmondta, miért nincs kibékülve napjaink labdarúgásával. Arról is kendőzetlen nyíltsággal beszélt, miért érzi úgy, hogy a jelenlegi Partizan nem méltó a nagyszerű elődökhöz. Az Újvidéken élő „Feri haver”, aki még Ausztráliában kapta ezt a becenevet, a Videoton és a Partizan Európa-liga-csatája kapcsán is kifejtette véleményét.

Eldőlt a maratoni hosszúságú Hanga-saga. Az első számú magyar kosárlabdázó az FC Barcelona csapatában folytatja pályafutását. A lapunknak adott interjúban a játékos többek között arról is beszélt, miért nem jött össze a szerződés az NBA-ben szereplő San Antonio Spursszel, s hogy miként zajlott le a Spanyolországon belüli klubváltása. Cikkünkből az is kiderül, a különböző sportágakban hány magyar szerepelt korábban a katalán egyesületben.

Remekül kezdődött a spanyolországi légióskodás Enisz Bardi számára. Az Újpest volt légiósa győztes meccsen debütálhatott a Levante együttesében a Villarreal ellen. Az albán nemzetiségű, de macedón válogatott labdarúgó egyelőre a Deportivóval vívandó bajnokira összpontosít, ugyanakkor nem tagadja, gyakran megfordul a fejében az is, hogy a 3. fordulóban a Real Madrid vendégei lesznek. Hogy milyen érzésekkel várja az Albánia elleni vb-selejtezőt, megtudhatják interjúnkból.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2017.07.20 19:49:21

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

KÉNYELEM. Alkalmasak minden lépcső akadálymentesítésére, családi házba, közintézményekbe is. (x)

2018.06.13 15:40:06

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Utazzon vonattal, kényelmesen, dugók nélkül a Balatonra!

2018.06.12 13:24:28

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.06.09 23:23:34

Egyéb egyéni VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL Van, amikor hangtalanul üvöltesz a fájdalomtól, amikor az éles kövek átnyomják a cipőd talpát, és próbálják lemorzsolni a lábadról előbb a bőrt, idővel pedig már a húst is, és mégsem tudsz megállni, mert a lejtő mindig a cél felé vezető utat jelenti.

2018.06.05 11:20:41

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS