nemzetisport.hu 2017.08.22 23:32 Frissítve: 2017.08.23 08:34

NS: Kádár már megbékélt az ingázással; Bardi a Realra is gondol – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Kádár Tamás a hétvégén nem szerepelt a Dinamo Kijev csapatában, de nem kell megijedni: a kezdő tizenegyhez tartozók többségét pihentette a szakmai stáb, hiszen az ukrán klub több fronton is érdekelt. A hátvéd továbbra is ingázik a védelem közepe és bal szárnya között, ám már megbékélt ezzel a helyzettel. Az Andorrától elszenvedett vereség viszont a mai napig bántja, noha nem volt részese a kudarcnak. Hogy mit vár a lettek és a portugálok elleni vb-selejtezőtől, arról is őszintén beszélt a Nemzeti Sportnak.

Árok Ferenc megbecsült alakja a szerb és az ausztrál futballnak. Az edzőként és újságíróként is sikeres szakember a lapunknak adott exkluzív interjúban elmondta, miért nincs kibékülve napjaink labdarúgásával. Arról is kendőzetlen nyíltsággal beszélt, miért érzi úgy, hogy a jelenlegi Partizan nem méltó a nagyszerű elődökhöz. Az Újvidéken élő „Feri haver”, aki még Ausztráliában kapta ezt a becenevet, a Videoton és a Partizan Európa-liga-csatája kapcsán is kifejtette véleményét.

Eldőlt a maratoni hosszúságú Hanga-saga. Az első számú magyar kosárlabdázó az FC Barcelona csapatában folytatja pályafutását. A lapunknak adott interjúban a játékos többek között arról is beszélt, miért nem jött össze a szerződés az NBA-ben szereplő San Antonio Spursszel, s hogy miként zajlott le a Spanyolországon belüli klubváltása. Cikkünkből az is kiderül, a különböző sportágakban hány magyar szerepelt korábban a katalán egyesületben.

Remekül kezdődött a spanyolországi légióskodás Enisz Bardi számára. Az Újpest volt légiósa győztes meccsen debütálhatott a Levante együttesében a Villarreal ellen. Az albán nemzetiségű, de macedón válogatott labdarúgó egyelőre a Deportivóval vívandó bajnokira összpontosít, ugyanakkor nem tagadja, gyakran megfordul a fejében az is, hogy a 3. fordulóban a Real Madrid vendégei lesznek. Hogy milyen érzésekkel várja az Albánia elleni vb-selejtezőt, megtudhatják interjúnkból.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.11.24 00:35:02

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

NS-VÉLEMÉNY. Elsősorban az olyan irodalmi alkotásokat hiányolom, amelyekben a történet gerincét a sport képezi…

2017.11.20 23:39:10

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

NS-VÉLEMÉNY. Harminc és negyven között ugyanis törvényszerűen megtörténik a trónfosztás. Bár az adott sportág, klub, csapat addigi királyának fejét nem veszik, onnantól kénytelen elvegyülni az alattvalók között. Gyakran ez a legfájdalmasabb.

2017.11.19 23:45:35

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Írhatnám, hogy féltünk, rettegtünk, de nem ezt tettük, hanem egy idő után, tizenvalahány-évesen szóltunk neki. Persze volt bennünk félsz, hogy mi lesz, mert a többség nem közölte a szüleivel, mi is történik az edzéseken. Mi voltunk a leginkább meglepve, hogy partizánakciónk eredményre vezetett.

2017.11.15 23:22:39

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A következő év fontos újítása a Nemzeti Sportinformációs Rendszer, amely márciustól már élesben működik.

2017.11.15 00:35:44

Egyéb egyéni BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Az első számú felelős természetesen Carlo Tavecchio, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke, aki három és fél éve tartó regnálása óta napról napra bizonyítja alkalmatlanságát. Azután választották meg a posztra, hogy a brazíliai vb csoportkörének utolsó meccse, az Uruguay elleni, kiesést jelentő 0–1 után Cesare Prandelli szövetségi kapitány és Giancarlo Abete szövetségi elnök kéz a kézben lemondott.