nemzetisport.hu 2017.08.22 23:32 Frissítve: 2017.08.23 08:34

NS: Kádár már megbékélt az ingázással; Bardi a Realra is gondol – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Kádár Tamás a hétvégén nem szerepelt a Dinamo Kijev csapatában, de nem kell megijedni: a kezdő tizenegyhez tartozók többségét pihentette a szakmai stáb, hiszen az ukrán klub több fronton is érdekelt. A hátvéd továbbra is ingázik a védelem közepe és bal szárnya között, ám már megbékélt ezzel a helyzettel. Az Andorrától elszenvedett vereség viszont a mai napig bántja, noha nem volt részese a kudarcnak. Hogy mit vár a lettek és a portugálok elleni vb-selejtezőtől, arról is őszintén beszélt a Nemzeti Sportnak.

Árok Ferenc megbecsült alakja a szerb és az ausztrál futballnak. Az edzőként és újságíróként is sikeres szakember a lapunknak adott exkluzív interjúban elmondta, miért nincs kibékülve napjaink labdarúgásával. Arról is kendőzetlen nyíltsággal beszélt, miért érzi úgy, hogy a jelenlegi Partizan nem méltó a nagyszerű elődökhöz. Az Újvidéken élő „Feri haver”, aki még Ausztráliában kapta ezt a becenevet, a Videoton és a Partizan Európa-liga-csatája kapcsán is kifejtette véleményét.

Eldőlt a maratoni hosszúságú Hanga-saga. Az első számú magyar kosárlabdázó az FC Barcelona csapatában folytatja pályafutását. A lapunknak adott interjúban a játékos többek között arról is beszélt, miért nem jött össze a szerződés az NBA-ben szereplő San Antonio Spursszel, s hogy miként zajlott le a Spanyolországon belüli klubváltása. Cikkünkből az is kiderül, a különböző sportágakban hány magyar szerepelt korábban a katalán egyesületben.

Remekül kezdődött a spanyolországi légióskodás Enisz Bardi számára. Az Újpest volt légiósa győztes meccsen debütálhatott a Levante együttesében a Villarreal ellen. Az albán nemzetiségű, de macedón válogatott labdarúgó egyelőre a Deportivóval vívandó bajnokira összpontosít, ugyanakkor nem tagadja, gyakran megfordul a fejében az is, hogy a 3. fordulóban a Real Madrid vendégei lesznek. Hogy milyen érzésekkel várja az Albánia elleni vb-selejtezőt, megtudhatják interjúnkból.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.09.25 20:05:04

Egyéb egyéni JAKAB ÁRPÁD

Fejér-Konnert András székelyudvarhelyi asztaliteniszező Waldnert és Klampárt is megizzasztotta.

2017.09.21 23:11:05

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

NS-VÉLEMÉNY. A nemzetközi sportélet kifejlesztette az angol lebutított változatát, pár száz szóval, a három alap igeidővel, minden cicomától mentesen, de ez nem mindenütt nyomja agyon a kommunikációt.

2017.09.20 12:30:26

Egyéb egyéni MTI

A sorozat versenyeire februártól novemberig kerül sor, a magyarországi viadalt július 7-8-án rendezik.

2017.09.19 18:50:27

Egyéb egyéni PIRCS ANIKÓ

Zwickl-Veres Kata Németországban készülne fel az olimpiára Zwickl Dániel segítségével.

2017.09.19 23:51:49

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

NS-VÉLEMÉNY. Azzal talán még nem esünk a faji tisztogatás eléggé el nem ítélhető bűnébe, ha kimondjuk: a világ sportjában tapasztalható egyre zavaróbb és egyre kifogásoltabb jelenség nagyjából hasonló gyökerekből táplálkozik, mint a világ hétköznapi rendjét mind súlyosabban fenyegető migráció.